Partizan Belgrad, printre adversarii ”Leilor din Banat” în jocurile de pregătire. Cum...

Partizan Belgrad, printre adversarii ”Leilor din Banat” în jocurile de pregătire. Cum arată programul lui BC SCM Timișoara înaintea noului campionat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus

BC SCM Timișoara și-a stabilit programul din presezon. Cel mai puternic amical al ”leilor” va fi jucat la finele verii, în deplasare, cu Partizan Belgrad. Elevii lui Tudor Costescu vor disputa înaintea startului Ligii Naționale și două turnee de pregătire.


Unul dintre acestea e Cupa Timișoara de pe teren propriu.

”Leii din Banat” se vor reuni pe data de 14 august. Deocamdată în lotul alb-violeților nu se află nicio noutate iar clubul se va baza în noul sezon în mare parte pe jucătorii folosiți și în ediția 2016-17.

După primele două săptămâni de pregătire pe plan local BC SCM Timișoara se va deplasa la Belgrad, unde va disputa două amicale. Cel mai atractiv test va fi cu Partizan, grupare care va participa în Eurocup, iar un alt test propus e cu grupare de primă ligă sârbă Dynamic.

În continuare BCT-ul va participa la două turnee amicale. Unul e tradiționala Cupă Timișoara, în Sala ”Constantin Jude” (8-9 septembrie), iar celălalt va fi în Ungaria, la Kecskemet (15-16 septembrie). Ultimele două teste vor fi în datele de 23 și 24 septembrie, cu adversari ce urmează să fie anunțați.

Locul 5 în ediția trecută a Ligii Naționale, BC SCM Timișoara va debuta în noul sezon la Craiova, pe 30 septembrie, într-un joc care contează pentru prima manșă a turului I din Cupa României. În prima etapă de campionat ”leii” vor întâlni Timba, în jurul datei de 7 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.