Patroni amendaţi şi cluburi închise, la Timişoara. Ce nereguli au constatat poliţiştii

Patroni amendaţi şi cluburi închise, la Timişoara. Ce nereguli au constatat poliţiştii

1
DISTRIBUIȚI

Cluburi fără autorizaţii de funcţionare şi muzică dată la maxim, în dispreţul cetăţenilor care locuiesc într-un oraş de cinci stele. Asta au găsit poliţiştii locali din Timişoara, în acest weekend, când au realizat mai multe controale la unităţile comerciale din oraş. Totul după ce mai mulţi cetăţeni au reclamat că sunt deranjaţi de zgomot. Patroii verificaţi s-au ales cu amenzi, iar pentru mai multe cluburi poliţia a dispus şi suspendarea activităţii.

„În noaptea de vineri, în jurul orei 02.00, reprezentanții Clubului Toniq din Parcul Justiției au fost sancționați cu amendă deoarece au tulburat liniștea locuitorilor prin muzica difuzată la boxe, cei care locuiesc în vecinătate reclamând de altfel faptul că sunt deranjați de gălăgia produsă. Tot ca urmare a unor sesizărilor de la cetățenii deranjați de muzica difuzată la intensitate ridicată, polițiștii locali au aplicat sâmbătă, tot în jurul orei 02.00, o sancțiune cu amendă și în cazul reprezentantului Clubului Epic de pe str.


Diaconu Coresi. Tot în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au acționat împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș pe linie comercială la mai multe cluburi din municipiu. Astfel, polițiștii locali au aplicat încă o sancțiune la Clubul Toniq pentru lipsa acordului de funcționare și, tot pentru lipsă acord, a fost sancționat și Clubul Everytime de pe str. Take Ionescu. În cazul celor două societăți se va întocmi documentația pentru propunerea suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune și în cazul Clubului Tranquilla, de pe str. Simion Bărnuțiu unde, deși activitatea era suspendată, localul era deschis. Sancțiunile aplicate sunt între 500 și 2.000 lei”, a transmis Poliţia Locală.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă încă îşi menţine părerea că ar fi bine ca în capitala Banatului să existe o zonă la ieşirea din oraş unde să fie amplasate cluburile din oraş, primarul Nicolae Robu a declarat că „am spus în urmă cu doi ani că ar fi ideal să avem o locaţie undeva departe de zonele rezidenţiale unde să fie concentrate cluburile, să fie zona de distracţie a Timişoarei, încât să nu mai avem toată ziua plângeri de la cetăţeni că nu pot dormi din cauza cluburilor şi pe de altă parte viaţa de club să se poată desfăşura în plină manifestare. Asta am spus. Atunci m-am trezit că sunt considerat de unii inamicul cluburilor”.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.