PNL Timiş va plăti 70.000 de euro ca să îşi reabiliteze sediul...

PNL Timiş va plăti 70.000 de euro ca să îşi reabiliteze sediul cumpărat cu 15 euro. Ce le-a transmis Robu celorlalți proprietari

0
DISTRIBUIȚI

PNL Timiş ar putea scoate 70.000 de euro din buzunar pentru a reabilita sediul în care funcţionează, pe strada Vasile Alecsandri, colţ cu Gheorghe Lazăr. Primarul Nicolae Robu spune că suma deşi este una mare, este justificată în condiţiile în care clădirea este una ultra centrală. Trebuie spus că PNL a plătit doar 15 euro pentru a achiziţiona sediul amintit mai sus, asta în condiţiile în care la acel moment era în vigoare o lege care permitea ca partidele să îşi cumpere sedii la preţuri scăzute.

„Nu totă lumea ştie. PNL este proprietar doar pe parterul acestei cladiri.


Demisolul este în altă proprietate, sunt proprietari privaţi. Mai sus, cinci sau şase cred că şase apartamente sunt în proprietatea unor italieni. Restul sunt în proprietatea unor cetăţeni români. Am avut o întâlnire săptămâna trecută cu toţi proprietarii şi le-am explicat că vor veni amenzi foarte mari şi de la 1 ianuarie taxa pe paragină dacă nu începem reabilitarea acestei clădiri. A rămas ca pe parcursul acestei săptămâni voi primi şi poziţia proprietarilor italieni, reprezentantul acestora prezenţ la întâlnire a spus că probabil vor fi de acord şi ei să participe cu cota parte ce le revine. Vreau să spun foarte răspicat, amenzile vor fi necrutătoare, nivelul lor e stabilit prin lege şi îl vom aplica la maximum şi vom da atât de des amenzi cât ne lasă legea să dăm proprietarilor de clădiri din centrul istoric şi Piaţa Victoriei care nu îşi întreţin clădirile. (…) Dacă nu îmi comunică domnii proprietari italieni acceptul de a da drumul la proiectul de reabilitare, vor suporta amenzile pentru toţi proprietarii din clădire care îşi dau acceptul. Să fie clar, vom merge în instanţă şi vom câştiga. Vor fi obligaţi de instanţă să pună şi cota parte pentru ceilalţi”, a declarat primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.