Poliţia Locală va patrula cu şalupa pe Bega UPDATE Vezi cât a...

Poliţia Locală va patrula cu şalupa pe Bega UPDATE Vezi cât a costat și cine a livrat-o

0
DISTRIBUIȚI

Cumpărate cu 7.000.000 de lei din banii timişorenilor, cele şapte vaporaşe achiziţionate de Primăria Timişoara ca şi contribuţie la proiectul de reabilitare a malurilor Begăi stau trase la mal de mai bine de un an. Vina se aruncă dinspre primăria înspre Ministerul Transporturilor şi înapoi, iar un lucru este cert: nimeni nu pare să aibă interesul sau competenţa de a rezolva problema. Poliţia Locală a înfiinţat de mai bine de un an un Birou de Patrulare navală, cam practic nu are obiect de activitate. Şeful acestuia, Marius Turlui, s-a remarcat prin amenda de 900 de lei pe care i-a aplicat-o revoluţionarului timişorean Corneliu Vaida, după ce acesta a postat pe Facebook o imagine în care două autovehicule ale Poliţiei Locale erau parcate pe trotuarul din faţa sediului instituţiei blocând accesul trecătorilor.


Recent, în dotarea Biroului de Patrulare Navală a ajuns şi o şalupă, care ar urma să fie folosită pentru patrulare pe canal.

„Este o şalupă foarte bună pentru patrulare pe Bega, este dotată corespunzător, cu un proiector care ilumineaza malurile râului. Şalupa va fi scoasă astăzi la un test, iar dacă totul este în regulă, cât mai repede va fi pusă în patrulare. Sperăm ca în acest fel să se descurajeze vandalismul pe malurile Begăi şi să crească securitatea cetăţenilor care se plimbă prin această zonă”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Timisoarei, Nicolae Robu. Poliţia Locală nu doreşte să facă publică şi suma la care a fost achiziţionată şalupa, însă PRESSALERT.ro va solicita în scris, în baza Legii 544, date referitoare la costurile de achiziţie.

UPDATE Barca de patrulare a costat 109.950 lei, fără TVA, și a fost produsă de SpatYard SRL din Galați, aceeași firmă care a livrat și vaporașele „parcate” pe malul Begăi.

Sursă foto: Facebook / Radu Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.