Președintele României, în drumeție pe un alt munte din vestul țării. Vezi...

Președintele României, în drumeție pe un alt munte din vestul țării. Vezi fotografia postată de un cioban, care a devenit VIRALĂ

1
DISTRIBUIȚI
Klaus Iohannis, în drumeție în Munții Parâng.

Președintele României, Klaus Iohannis, care este pasionat de excursii montane, s-a aflat, în acest sfârșit de săptămână, din nou în județul Hunedoara.

Astfel, duminică, însoțit de soția sa, Carmen, și de câțiva apropiați, președintele României a urcat pe Vârful Parângul Mare, iar pe traseu s-a fotografiat cu turiștii.

Una dintre imagini, postată de un cioban pe contul său de Facebook, a devenit virală în scurt timp, fiind distribuită de sute de ori.

“Da, este adevărat.


Președintele României a fost împreună cu soția, ieri, în Munții Parâng, până pe Parângul Mare și înapoi”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Ovidiu Bodean, șeful Salvamont Hunedoara.

Vârful Parângul Mare este cel mai înalt din Masivul Parâng, având o altitudine de 2.519 metri, fiind al patrulea vârf muntos din România.

La începutul lunii iulie, Klaus Iohannis și soția sa au vizitat Lacul Bucura, din Munții Retezat, iar pe traseu s-au fotografiat cu turiștii.

Foto: Filimon Vreja

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.