Primarul Timișoarei laudă inițiativa guvernului de a face stadion în Teleorman. Cum...

Primarul Timișoarei laudă inițiativa guvernului de a face stadion în Teleorman. Cum explică

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este bucuros că în Alexandria, în judeţul Teleorman, se va construi un nou stadion, obiectiv a cărui valoare se ridică la 12 milioane de euro. Deşi practic Timişoara este momentan lipsită de speranţa că va mai primi finanţare pentru o sală polivalentă de mari dimensiuni şi un nou stadion, primarul Nicolae Robu încă pledează în favoarea alocării de bani. Dacă în trecut acesta a atacat guvernele PSD, edilul timişorean a schimbat acum strategia.

„Am aflat cu bucurie că guvernul prin CNI finanţează noi obiective pentru modernizarea infrastructurii pentru sport. M-am bucurat că se face un astfel de obiectiv în judeţul Teleorman pentru că am convingerea că nu o să se facă numai acolo. Este nevoie în toată ţara de investiţii în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii pentru sport şi cultură, de altfel investiţii ar trebuie să joace un rol important pentru un guvern în orice ţară.


(…) Da, e bine că se face un stadion în judeţul Teleorman, am văzut parametrii lui, ei sunt decenţi, nu este făcut nimic disproporţionat, însă trebuie să se înţeleagă că oraşul care va reprezenta România din postura de Capitală Europeană a Culturii în 2021 necesită şi el o sală polivalentă de mari dimensiuni. (…) Nu pot să îmi imaginez că un guvern politic indiferent de ce culoare ar fi el nu înţeleg că nu putem facem ţara de ruşine şi nu putem dezonora această poziţie importantă de Capitală Europeană a Culturii, prezentându-ne în 2021 cu infrastructură necorespunzătoare. (…) Nu cred că România se termină la graniţele judeţului Teleorman. Nu am nicio nemulţumire şi nu m-aţi auzit pe mine cum fac unii colegi. Faptul că se realizează în judeţul Teleorman un stadion este foarte bine, se face şi la Târgu Jiu un stadion. Nemulţumirea mea începe doar de acolo unde nu se vede că se fac gesturi pozitive spre Timişoara”, a declarat astăzi primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.