Reducerile de vară de la Shopping City Timișoara vin garantat cu...

Reducerile de vară de la Shopping City Timișoara vin garantat cu cadouri (P)

0
DISTRIBUIȚI

La Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din Timișoara, vara se petrece prin reduceri și oferte la o gamă largă de produse, de la fashion și beauty, la jucării, electronice și electrocasnice. Printre brand-urile care au intrat în campania reducerilor de vară se numără Zara, Stradivarius, Bershka, Pull & Bear, Peek & Cloppenburg, H&M, Reserved, C&A, Noriel, SMYK All for kids!, Media Galaxy, Flanco, Sephora, Douglas, Yves Rocher, Kendra, Pupa Milano, DM. Acestea au pregătit reduceri de până la 70% și multe alte oferte speciale.

Vara a venit cu motive de bucurie pentru toți pasionații de shopping care aleg ca destinație Shopping City Timișoara, unde în perioada 4 iulie – 20 august, cumpărăturile de minimum 250 de lei făcute în aceeași zi, aduc garantat unul dintre cele 1.000 de seturi de îngrijire Yves Rocher.

Pentru a intra în posesia premiului, clienții Shopping City Timișoara trebuie să se prezinte la Info Desk cu bonul/bonurile fiscale în ziua emiterii și să completeze formularul creat pentru campanie, cu datele personale, și un proces verbal de predare-primire.

Singura condiție de participare este ca bonurile să fie emise în aceeași zi, putând fi chiar și din mai multe magazine.


Premiile se vor acorda în limita celor 1.000 de seturi Yves Rocher puse la dispoziția campaniei organizată de Shopping City Timișoara.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

————————–

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.