RESTRICŢII în trafic pe un drum important din vestul ţării, valabile câteva...

RESTRICŢII în trafic pe un drum important din vestul ţării, valabile câteva săptămâni. Ce zonă va fi afectată

0
DISTRIBUIȚI

DRDP (Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri) Timişoara anunţă restricţii în trafic pentru săptămânile care urmează. Şoferii care se vor îndrepta înspre DN 76, în zona Şoimuş din judeţul Hunedoara, între autostrada A1 şi DN7, la kilometrul 0+100, nu vor putea circula în parametri normali din pricina lucrărilor de întreţinere şi reparaţii la podul de peste râul Mureş.

Restricţiile vor dura până în data de 23 august. Cea mai grea perioadă va fi până în data de 9 august, atunci când se va circula cu restricţii de timp de 3 ore, în intervalul orar 11.00 – 14.00, urmând ca în perioada 9 – 23 august 2017 timpul să crească la 5 ore zilnic, în intervalul orar 11.00 – 18.00.


În funcţie de avizul CFR SA, intervalul orar poate fi modificat, întrucât este necesar ca alimentarea cu energie electrică să fie întrerupt pentru magistrala de cale ferată. „Utilajul cu ajutorul căruia se execută reparațiile va fi amplasat pe o bandă de circulație, zona fiind restricționată și semnalizată cu piloți de circulație. Traficul se desfășoară alternativ, pe o bandă. Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule la ieșirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu-Deva, pe DN 76, dar și pe DN 7, la intersecția cu DN 76, pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN7 Deva – Simeria – intersecție A1 și retur”, au transmis reprezentanţii DRDP Timişoara printr-un comunicat de presă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.