Ripensia Timișoara, set la zero cu o proaspătă divizionară D în primul...

Ripensia Timișoara, set la zero cu o proaspătă divizionară D în primul amical. Jucători tot în probe și șantier pentru B în Ciarda Roșie GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Andrei Dumiter a deschis scorul cu FC Bazoș

Deși s-a reunit prima din zonă, FC Ripensia a disputat de abia azi un joc cu adversar. Alb-violeții de la FC Bazoș au fost ”sparring partner” în prima repriză din cele trei a câte 30 de minute iar scorul final a fost 6-0 pentru echipa nou promovată în Liga a II-a. Tehnicianul roș-galbenilor, Remus Steop, a primit câteva nume noi în probe, dar nu are încă noutăți certe.

Reunită pe 20 iunie ”Ripi” a disputat, din diferite motive, de abia azi prima partidă amicală pentru pregătirea ediției 2017-18. Remus Steop se bazează pe garnitura cu care a triumfat în C4 și o echipă apropiată celei standard s-a distrat în prima repriză cu FC Bazoș, echipă care a promovat în premieră în Liga a IV-a. Dumiter a deschis scorul după nici zece minute de joc cu un șut în cros. Apoi, colegul din atac, Matiș, a reușit un hattrick în cinci minute. Același Dumiter a marcat golul zilei înainte de prima pauză de respiro, un șut lobat în stilul lui Van Basten. Garnitura 2 a înscris un singur gol, prin Nanu din penalty, în timp ce a treia parte s-a încheiat nul, gazdele folosind în această ”bucată” de timp mai mulți trialiști. Dintre cei în probe se remarcă și portarul Vlad Ignat (21 de ani), aflat în sezonul trecut la Metalul Reșița în B. Fundașul Stupu, trecut pe la Sebiș, Laur. Tudor (ex-Cugir), Horcea (Lugoj) și Semenea (Deta) sunt alte nume aflate în teste. Deocamdată Remus Steop nu s-a decis pe cine va păstra.

Următorul amical al Ripensiei va fi vineri, 14 iulie, cu un adversar mai puternic, la Sibiu, cu o altă nou promovată în B, FC Hermannstadt.

FC Ripensia (antrenor Remus Steop)

Repriza I: Gakos – Ad. Popa, Vlădia, Hecsko, Apro – Dumiter, Mânecan, Zaluschi, C. Toma – Mediop, Matiș.

Repriza a II-a: Rădulescu – L. Luca, Semenea (ASO Deta), Stupu (ex-Național Sebiș), An. Popescu – Marius Semeniuc, Stoi, Bobină, Nanu – Olărescu, Golda.

Repriza a III-a: Vlad Ignat (ex-Metalul), Grunță, Horcea (CSM Lugoj), Stupu, Cl. Filip, Valeriu Mager (ex-UTA juniori), Cluci (LPS Banatul), L. Tudor (ex-Cugir), Olaru, Olărescu, Ungureanu.

FC Bazoș: Ilie – Anițaș, Slabu, Lutsch, Miltar Fulga, Secoșan, Dtziac, Cr. Radu – Frenț, Achimov. Au mai intrat: Untaru – Florescu, Curea, Bungău, Pistrițu, Bg. Roman, Pane. Antrenor: Sorin Tomoș.

Lucrări la Arena ”Ciarda Roșie”

După o perioadă în care căldura a afectat planurile conducerii echipei din Ciarda Roșie lucrările de modernizare a propriei arene sunt în toi.


În stânga tribunei existente a apărut o platformă de beton pe care va fi montată noua ”mini-peluză” cu 300 de locuri. De asemenea ”deranj” mare era și în zona vestiarelor, care necesită lucrări obligatorii pentru cerințele Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.