Robu promite: mașinile parcate pe pistele de biciclete vor fi ridicate de...

Robu promite: mașinile parcate pe pistele de biciclete vor fi ridicate de SDM. Ce spune despre pietonii care se vor plimba pe piste

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial, bicicliştii care circulă prin centrul Timişoarei vor primi amenzi necruţătoare pentru că, spune primarul Timişoarei, Nicolae Robu, interdicţia este una deja extrem de veche şi ar trebui să fie nu doar cunoscută, ci şi respectată.


În ceea ce îi priveşte pe cetăţenii care circulă pe role, trotinete sau alte mijloace ce deplasare care sunt interzise în zona pietonală, aceştia vor primi fie amenzi, fie avertismente, în funcţie de „cât de tare” se deplasează. Amenzi usturătoare vor primi şi şoferii care parchează pe piste de biciclete, însă nu şi pietonii care circulă pe piste.

„Să nu sfidăm firescul. Unui pieton i se întâmplă să calce pe o pistă. Ce se întâmplă dacă biciclistul claxonează? Se dă la o parte. În schimb, am dat dispoziţie poliţiei locale şi SDM să ridice maşinile parcate pe pista pentru biciclete. Am văzut eu pe Gheorghe Lazăr pe pista proaspăt făcută cinci maşini. (…) Am dat dispoziţii să li se lipească acele colante. Să fie ridicate maşinile. Am dat dispoziţii speciale. Se vor lipi pe parbriz. Am dat dispoziţii special, pentru că am văzut eu din nou maşini parcate pe pistele de biciclete. Este o neruşinare să parchezi pur şi simplu văzând că este pistă şi să îţi laşi maşina acolo. Trebuie lipite colantele şi trebuie date amenzi. Nu merge cu vorba bună. Nu merge cu aceşti oameni”, a declarat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.