Două victorii cu scor identic pentru SCM Politehnica contra Făgărașului. Ce spune...

Două victorii cu scor identic pentru SCM Politehnica contra Făgărașului. Ce spune tehnicianul Pero Milosevic despre nivelul jucătorilor săi după primele teste

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a disputat ieri și astăzi primele două partide amicale pentru pregătirea noului sezon. Dubla cu CSM Făgăraș din ”exilul” de la Buziaș s-a încheiat cu victorii pentru bănățeni, care s-au impus cu același scor, 28-20, în ambele jocuri. Noile achiziții ale alb-violeților nu au lipsit de pe lista marcatorilor.

Antrenorul Pero Milosevic a avut ocazia să-și vadă și noii elevi în primele jocuri de verificare ale verii. Singurul absent în cele două întâlniri a fost Andrei Santeiu, cu dureri la spate. În timp ce, în jocul 2, au fost folosiți inclusi portarul Vîlceanu și Uruianu, revenit după o problemă medicală.

”Sunt foarte mulţumit de cum răspund şi cum lucrează jucătorii. Au fost opt zile intense de pregătire, din momentul reunirii şi până acum am făcut 13 antrenamente puternice şi un amical.


E foarte bine pentru un grup de jucători care nu a mai fost împreună. Ne-am exprimat bine şi în apărare şi în atac, chiar dacă au fost greşel”, a declarat Pero Milosevic, ”principalul” Politehnicii.

După meci antrenorul muntenegrean a făcut o analiză aproape om cu om a echipei sale. ”În apărare, Şania şi Orbovic au jucat prima dată cu Vuk Milosevic sau cu Cristi Fenici în tripleta din centrul defensivei. Avem nevoie de mult timp şi multă muncă. Dar per ansamblu, avem mai multe opţiuni de joc, pentru că a venit Cîmpan pe extremă dreapta (arată bine şi în atac şi în apărare) şi creează o concurenţă pentru Lasica. Dincolo pe stânga, Marjanovic şi Neamţu se completează bine. În inter stânga îi avem pe Şania şi Krsto Milosevic, apoi Vuk Milosevic şi Cristi Fenici sunt de meserie coordonatori dar îi pot folosi unde doresc şi unde am nevoie. Pe poziţia de pivot, Didi Hrimiuc se mişcă bine, e un pic obosit, pentru că nu era obişnuit cu o astfel de intensitate de lucru. La fel se întâmplă şi la Milos Orbovic, care a trebuit să şi piardă câteva kilograme… Un aspect la care mai trebuie să lucrăm este postul de portar. Au perioade oscilante, sunt valoroşi dar e nepermis ca în unele faze să primească goluri din joc pasiv al adversarilor, de la mare distanţă sau de pe extreme din unghi foarte mic. Sunt sigur că anul acesta nu se va mai întâmpla ca sezonul trecut; Savic e la un nivel bun, dar aştept mai mult de la Daskaloski în acest an”, a conchis Milosevic.

Pe lista marcatorilor s-au trecut și noile achiziții: Alin Șania, Milos Orbovic, Didi Hrimiuc, Krsto Milosevic și Flavius Cîmpan

Marcatorii lui SCM Politehnica în cele două amicale cu CSM Făgăraș: 

În primul amical: Filip Marjanović 5g, Flavius Cîmpan 4g, Denis Neamțu 4g, Cristian Fenici 3g, Krsto Milosevic 3g, Marko Lasica 3g, Vuk Milosevic 2g, Alin Șania 2g, Milos Orbovic 1g, Didi Hrimiuc 1g.

În al doilea amical: Milos Orbovic 7g, Filip Marjanović 5g, Flavius Cîmpan 3g, Krsto Milosevic 3g, Marko Lasica 2g, Didi Hrimiuc 2g, Cristian Fenici 2g, Vuk Milosevic 1g, Denis Neamțu 1g, Leonard Ștefan 1g, Alin Șania 1g.

În 4 și 5 august violeții vor merge la Baia Mare pentru două jocuri cu Minaur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.