SCM Politehnica și-a găsit inter stânga din campionatul intern. Un nou Milosevic...

SCM Politehnica și-a găsit inter stânga din campionatul intern. Un nou Milosevic va îmbrăca tricoul alb-violet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica Timișoara și-a completat lotul după ce a renunțat la Uros Elezovic, jucător abia achiziționat în vară. Noul inter stânga de sub comanda lui Uros Milosevic e sârbul Krsto Milosevic. Fără legătură cu familia antrenorului acesta a evoluat în ultimele două sezoane la CSM București și a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Elezovic se pare că a avut probleme medicale detectate ulterior de oficialii lui SCM Poli.


În locul său timișorenii l-au luat pe Krsto Milosevic, un jucător mai tânăr cu șase ani – are 29 de ani – și care a avut o eficacitate mare în fața porții pentru CSM București. Astfel, în ultmele două ediții ale Ligii Naționale jucătorul sârb care măsoară 1,94 metri înălțime a marcat peste o sută de goluri pe sezon. De subliniat că în ultimul campionat a jucat doar în primăvară pentru echipa din Capitală. Milosevic ”II” a mai evoluat la RK Partizan Belgrad, la Mors-Thy Håndbold (Danemarca), HBW Balingen-Weilstetten (L2 Germania) și RK Radnički Kragujevac (Serbia). După cum se știe în lotul pregătit de muntenegreanul Pero Milosevic mai evoluează un Milosevic, Vuk, fiul tehnicianului.

Milos Orbovic, Didi Hrimiuc și Flavius Câmpan sunt ceilalți jucători achiziționați până acum de alb-violeți pentru ediția 2017-18. SCM Politehnica are programată reunirea pe data de 20 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.