SCM Politehnica Timișoara a încheiat prematur colaborarea cu un jucător proaspăt achiziționat....

SCM Politehnica Timișoara a încheiat prematur colaborarea cu un jucător proaspăt achiziționat. Ce post a rămas descoperit

0
DISTRIBUIȚI
Uros Elezovic. Foto: novosti.rs

Decizie ciudată la clubul de handbal alb-violet. Abia sosit pe Bega, interul stânga Uros Elezovic s-a înțeles de comun acord cu SCM Politehnica asupra încetării colaborării. Prin urmare formația pregătită de Pero Milosevic se vede obligată să caute un înlocuitor pentru acesta înainte de startul ediției 2017-18 a Ligii Naționale.

Elezovic (35 ani) a fost prezentat la Timișoara alături de alte două achiziții în urmă, în speță Milos Orbovic și Didi Hrimiuc.


Între timp a fost transferat și timișoreanul Flavius Câmpan. ”Prim divizionara de handbal masculin SCM Politehnica Timişoara şi interul stânga Uros Elezovic au convenit încetarea contractului pe cale amiabilă. Iniţial, înţelegerea era pe un an de zile”, se arată într-un comunicat surprinzător al clubului postat astăzi. Oficialii clubului nu au precizat motivul pentru care handbalistul sârb, care ”a încercat o apropiere de casă” și era activ ultima dată în campionatul din Qatar, nu mai face parte din planuri.

”Conducătorii SCM Politehnica vor căuta, acum, noi soluţii pentru postul de inter stânga. Vacanţa violeţilor se va încheia peste aproximativ două săptămâni, reunirea fiind programată în 20 iulie”, se mai arată în textul de pe pagina oficială a lui SCM Poli. Echipa alb-violetă de handbal masculin va începe noul sezon al Ligii Naționale cu o deplasare la Călărași la finele lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.