SCM Politehnica și-a stabilit programul de jocuri amicale. De ce vor fi...

SCM Politehnica și-a stabilit programul de jocuri amicale. De ce vor fi nevoiți elevii lui Pero Milosevic să se pregătească la Buziaș

1
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica se reunește joi, la Sala ”Constantin Jude”, dar va pleca apoi la Buziaș pentru pregătirea pe o suprafață de joc. Motivul pentru care elevii lui Pero Milosevic nu se vor putea pregăti acasă e legat de lucrările la suprafața de joc din bătrâna arenă timișoreană.

Formația bănățeană de handbal din elită și-a stabilit și programul de jocuri amicale din această perioadă.


În 28 și 29 iulie, alb-violeții au programată la Buziaș o ”dublă” în compania celor de la CSM Făgăraș. În 4 și 5 august timișorenii vor disputa două jocuri cu Minaur la Baia Mare. Apoi, în următorul weekend SCM Poli va juca de două ori cu Dinamo Pancevo sau o dată cu Pancevo și o dată cu Steaua Roșie Belgrad.

În 25 și 26 august va avea loc o ediție specială a Cupei Politehnica. Turneu aniversar în cadrul cărora vor fi și meciuri de juniori și un amical între CSU Poli și Mako (Ungaria). Celelalte invitate la competiția de pregătire de acasă vor fi Minaur Baia Mare, Tatabanya și Steaua Roșie Belgrad.

SCM Politehnica Timișoara debutează în noul sezon pe 3 septembrie, în deplasare, la Călărași.

1 COMENTARIU

  1. „NORMAL” daca nici prapadita aia de sala de pe str. PODEANU nu reuseste MARELE PRIMAR al Timisoarei sa o termine (a uitat tov. Robu promisiunile care le-a facut cand a candidat ptr. primul mandat).
    Tov. ROBU chiar nu iti este RUSINE sa minti cu nerusinare locuitorii acestui oras?D-ta te calauzezti doar dupa dictonul:”Cine nu e cu noi e impotriva noastra”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.