Se fac angajări la Spitalul Judeţean. Vezi lista cu posturi vacante și...

Se fac angajări la Spitalul Judeţean. Vezi lista cu posturi vacante și când se fac înscrierile

2
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Spitalul Judeţean din Timişoara face din nou angajări. Pe lista cu posturi disponibile se află cele de asistenţi, infirmieri, sef de Birou achiziţii publice, dar şi un post de liftier.


Pentru a ocupa un post de asistent medical generalist, candidaţii au nevoie nu doar de pregătire în domeniu, ci şi de vechime în muncă. Debutanţii şi infirmierele îşi pot găsi de muncă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Timişoara, dar şi la SMURD. Cei care vor să ocupe postul de liftier trebuie să ştie că au nevoie pe lângă autorizaţie ISCIR şi de cel puţin trei ani de vechime în câmpul muncii.

Dosarele se pot depune în perioada 25 iulie – 8 august, între orele 09 00 – 11.00, 13.00 -15.00, la sediul Spitalului Județean, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 16 august, de la ora 10.00, în Amfiteatrul A al spitalului. Mai multe detalii legate de posturile vacante dar şi despre curcursul pentru ocuparea lor puteţi citi aici.

2 COMENTARII

  1. Posturile sunt aranjate nu va stresați…asa cum la Biroul Juridic dl. Craina o tine pe Jurista Cantareata Lioara Bartulov ..o statuie a prostiei umane..va si amar de ce se intampla in acel birou..totii colegii medici merg la aranjamente si zambete lascive cu ..statuia.. la examen va veni Sofia Dumescu domnule manager sa faca subiectele?!

  2. Rău intenționat mesajul Evident nu are legătură cu angajarile!O cunosc pe d-na jurist Lioara Bartulov , e angajată de ani buni la spital , e o persoana care isi face treaba , răspunde atât pacienților cat si angajatilor la probleme de natură juridică, in plus dansa nu are treaba cu angajarile !Din mesaj reiese invidia , d-na jurista e frumoasa si in plus canta frumos , asa cum altii pictează sau fac sport , e o pasiune a dumneaei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.