Seară cu iz italian şi melodii de neuitat alături de formaţia Fracassoni,...

Seară cu iz italian şi melodii de neuitat alături de formaţia Fracassoni, pe malul Begăi FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1595244270">
Formaţia italiană Fracassoni a susţinut un concert extraordinar la Timişoara

Melomanii timişoreni care au asistat duminică seara la concertul formaţiei italiene Fracassoni desfăşurat pe terasa Porto Arte au avut parte de o experienţă cât se poate de plăcută, recitalul muzicienilor fiind unul care a generat o ploaie de aplauze la faţa locului.

Trupa alcătuită din Davide Pagnoncelli (voce), Angelo Crespi (chitară), Davide Perini (bass) şi Daniele Sirbu Villa (tobe) a avut parte şi de invitata specială Alessia, iar printre piesele cântate la Timişoara s-au numărat câteva evergreen-uri italiene dar şi hituri din repertoriul internaţional de ieri şi de astăzi.

„Ne-am simţit foarte bine pe tot parcursul turneului pe care l-am efectuat în România şi am fost primiţi cu aplauze de fiecare dată. Publicul din România ni se pare unul foarte cald şi prietenos. Am cântat şi cu acest proiect de cover-uri dar şi cu proiectul nostru numit Ellis Tree, cu care abordăm piese proprii  şi am fost impresionaţi de primirea de care am avut parte la Sibiu, unde am cântat în cadrul Sibiu Guitar Meeting International. Unica experienţă neplăcută în turneul din România a fost faptul că ni s-a defectat maşina din cauza gropilor de pe drumurile de aici. În rest, oameni zâmbitori şi vrem să revenim cât de curând aici. Ţinem să le mulţumim în mod special celor care au făcut ca acest concert de la Timişoara să fie atât de frumos“, ne-au declarat membrii trupei.

Alături de piese „uzitate“ şi de formaţiile de cover-uri din zona noastră geografică, tinerii muzicieni au abordat cu curaj şi câteva piese inedite cum ar fi „The Logical Song“ (Supertramp), „La Mia Banda Suona Il Rock“ (Ivano Fossati), „La Collina Dei Ciliegi“ (Lucio Battisti) sau „Black horse and the Cherry Tree“ (KT Tunstall), care au adus un aer special acestui concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.