Şoferi BĂUŢI, prinși la volan de polițiștii bănățeni. Care au fost urmările

Şoferi BĂUŢI, prinși la volan de polițiștii bănățeni. Care au fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

În ciuda riscurilor, mulţi şoferi continuă să se urce la volanul autoturismelor chiar dacă au consumat băuturi alcoolice. În zilele de weekend, în municipiul Caransebeş, trei bărbaţi au fost depistaţi conducând autovehicule în stare de ebritate.

Primul dintre ei a fost reperat sâmbătă, în data de 30 iulie, în jurul orei 03.00, pe strada Nicolae Bălcescu din localitate.


Pentru că mirosea puternic a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în aceeaşi zi, în Moldova Nouă, un bărbat de 35 de ani din Grădinari a fost oprit pe şoseaua Nicolae Titulescu, în jurul orei 04.15, având 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu a fost ultimul caz asemănător. Azi-dimineaţă, la ora 2.00, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi europene, au oprit un motociclu pe strada Episcopiei din Caransebeş. Testat cu aparatul etilotest, tânărul de 26 de ani avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile a fost întocmit dosar penal, bărbaţii fiind conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.