Super-complexul sportiv din Calea Lipovei va fi gata în 2019. De ce...

Super-complexul sportiv din Calea Lipovei va fi gata în 2019. De ce dotări se vor bucura timișorenii

0
DISTRIBUIȚI

teren calea lipovei

Un super complex sportiv amenajat integral cu bani de la bugetul Timișoarei. Asta le promite primarul Nicolae Robu locuitorilor din Calea Lipovei. Promisiunea nu este una nouă, însă, acum, primăria a făcut și primii pași concreți pentru realizarea obiectivului.

„Nu am dormit în acest timp de când le-am promis cetățenilor că vom face în Calea Lipovei un complex sportiv și de agrement cum nu știu în câte locuri există în țară, complex constând într-un bazin de înot acoperit, un bazin în aer liber, un teren de tenis cu nocturnă, un teren polivalent de mini-fotbal, baschet și handbal, apoi locuri de joacă și spații verzi.


Asta va cuprinde complexul și spuneam că nu am dormit în aceste luni și pentru că procedurile birocratice iau foarte multe în România, iar în Calea Lipovei nu am avut nici teren și a durat până când am reușit să intrăm în posesia unui astfel de obiectiv. Acum este la semnat tema de proiectare pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic și pentru celelalte documente care constituie dosarul de achiziție publică și dăm drumul la licitație pentru contractarea proiectantului care să elaboreze proiectul tehnic și studiul de fezabilitate. Nu va fi gata în 2018, în 2019 în schimb va fi gata. E o lucrarea complexă și având în vedere cât durează licitațiile nu putem să terminăm în 2018″, a explicat edilul-șef al Timișoarei.

Primarul Nicolae Robu a promis că același tip de complex va fi construit și în Calea Buziașului, acolo unde se va construi un stadion cu 5.000 de locuri care ulterior se va extinde până la 25.000 de locuri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.