Supriză de la Poliţia Locală Timişoara: cei doi agenţi fotografiaţi la jocuri...

Supriză de la Poliţia Locală Timişoara: cei doi agenţi fotografiaţi la jocuri de noroc în uniformă şi cu pistol erau în misiune

0
DISTRIBUIȚI

Două fotografii în care doi agenţi de la Poliţia Locală din Timişoara joacă la pariuri în uniformă şi cu pistolul la brâu au strârnit furia internauţilor în acest weekend. Nu puţini au fost comentatorii care au fost de părere că poliţiştii ar trebui să fie aspru sancţionaţi pentru că în loc să vegheze la siguranţa cetăţenilor au decis să meargă în timpul serviciului la jocuri de noroc.

PRESSALERT.ro a contactat Poliţia Locală din Timişoara pentru a afla dacă au fost dispuse măsuri pentru sancţionarea celor doi poliţişti.


Instituţia are însă o variantă complet diferită de cea a internauţilor privind motivul pentru care cei doi poliţişti locali se aflau la jocuri de noroc. „Cei doi agenţi care apar în fotografii întocmeau actele procedurale de afişare a unui proces-verbal la societatea respectivă, existând documente doveditoare în acest sens”, a precizat pentru PRESSALERT.ro Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.