Tânăr în comă după ce a căzut cu tiroliana. Cum s-a întâmplat...

Tânăr în comă după ce a căzut cu tiroliana. Cum s-a întâmplat accidentul

0
DISTRIBUIȚI

O zi de care trebuia să se bucure la maximum s-a transformat într-un calvar pentru un tânăr de 33 de ani. În timp ce se afla pe malul lacului de acumulare din Valea de Peşti din judeţul Hunedoara, Nicolae Opriş s-a prăbuşit cu tiroliana, conform adevărul.ro.

Incidentul a avut loc ieri seară.


Conform celor aflaţi la faţa locului, tânărul era la aproximativ 5 metri deasupra stâncilor atunci când s-a întâmplat accidentul. „O echipă a Formaţiunii Salvamont Uricani a intervenit în ajutorul tânărului rănit şi la preluat pentru a-l aduce la abulanţa SMURD, cu care a fost transportat la spital. Victima se mai afla cu trei persoane la locul unde sa produs accidentul, dintre care un salvamontist”, a declarat Ovidiu Bodean, şeful Serviciului Salvamont Hunedoara, potrivit sursei citate.

Acum victima este în comă la spitalul din Petroşani, cu multiple fracturi de craniu, hematomi şi coaste rupte. Tânărul nu era echipat corespunzător, motiv din cauza căruia s-a produs incidentul. Cablul tirolienei era legat de un copac la un capăt şi de o stâncă la celălalt, iar victima nu avea echipament de protecţie, potrivit martorilor oculari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.