TERIBILISM: un tânăr în stare de ebrietate, cu permisul suspendat, a furat...

TERIBILISM: un tânăr în stare de ebrietate, cu permisul suspendat, a furat o maşină pe care a și lovit-o

0
DISTRIBUIȚI

Multiple infracţiuni pentru un bărbat în vârstă de 27 de ani. Condus de aburii alcoolului, sâmbătă, în data de 16 iulie, cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii, tânărul a furat un autoturism parcat pe Calea Timişoarei din municipiul Caransebeş, după ce proprietara a uitat cheile în contact.

Imediat după ce au fost alertate, echipajele de poliţie au făcut mai multe filtre rutiere pe şoselele din tot judeţul, în timp ce oamenii legii din Caransebeş – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, au efectuat razii în municipiu şi în localităţile limitrofe.


La mai puţin de două ore, bărbatul care a furat maşina pe care o conducea sub influenţa alcoolului a fost găsit pe DN58, în Păltiniş, pe locul din dreapta al unei maşini care circula în regim de taxi.

Prins de oamenii legii, hoţul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, refuz de a se supune prelevării de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reținut.

Mai mult decât atât, autoturismul furat a fost găsit avariat în afara Păltinişului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.