TITULARIZARE 2017 Educatoare din Timiș, ELIMINATĂ din examen după ce a încercat...

TITULARIZARE 2017 Educatoare din Timiș, ELIMINATĂ din examen după ce a încercat să copieze cu fițuici UPDATE Vezi câți dascăli au mai fost eliminați

0
DISTRIBUIȚI

profesori

A venit rândul dascălilor să intre în focul examenelor. Astăzi a avut loc proba scrisă din cadrul examenului de Titularizare, care nu s-a desfășurat fără incidente, în județul Timiș. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș transmit că o candidată care susținea examenul pentru postul de educatoare a fost eliminată din sală. Asta după ce a fost prinsă cu fițuici.

În total, din județul Timiș s-au înscris la examenul de Titularizare 966 de candidați pentru 58 de discipline de concurs. Cei mai mulți și-au dorit să fie titulari pe un post de educator – 179, 115 pentru cel de învățător, 85 – profesori titulari de educație fizică și sport, 79 – limba română, 71 – limba engleză, și 65 – psihopedagogie specială.

Primele rezultate obținute de candidați la examenul de Titularizare vor fi afişate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe Internet.


Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe Internet în data de 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

UPDATE Încă doi candidați din județul Timiș care au susținut, astăzi, proba scrisă din cadrul examenului de titularizare au fost eliminați din sală pentru că au încercat să copieze. Inspectoratul Școlar Timiș anunță că la titularizare s-au înscris 972 de candidați, însă au fost admiși 942. 110 nu s-au mai prezentat la proba scrisă de astăzi, iar alți 97 s-au retras din examen când au văzut ce subiecte grele au primit.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.