Trei victime, două dintre ele minore, după ce o mașină a ieșit...

Trei victime, două dintre ele minore, după ce o mașină a ieșit de pe șosea. De unde veneau cei implicați în accident

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane – o femeie de 29 de ani, o minoră de 13 ani și una de 9 – au fost rănite în urma unui eveniment rutier petrecut duminică, 2 iulie, pe DN 7, între Arad și Deva, la kilometrul 458+500 m. Se pare că cele trei victime și șoferul, în vârstă de 55 de ani, de loc din Călărași, se întorceau din Germania, existând posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan, transmite aradon.ro.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat de 55 de ani din județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe DN7 dinspre Arad înspre Deva, la kilometrul 458+500 m, a pierdut controlul volanului, părăsind sensul de mers și derapând în șanț.


În urma coliziunii, au fost rănite ușor o femeie de 29 de ani, o minoră de 13 ani și una de 9, toate din Călărași. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru sursa citată.

Conform aceleiași surse, dr. Raveca Mărioara Nicoară, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, a declarat că „fetița de nouă ani are un traumatism facial și epistaxis, cea de treisprezece ani traumatism de membru inferior, iar mama acestora un traumatism toracic și multiple scoliații”. Cele trei victime nu prezintă răni care să le pună viața în pericol, însă au fost, totuși, transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.