Tronsoane din autostrada Lugoj – Deva, în pericol după vizita neașteptată a...

Tronsoane din autostrada Lugoj – Deva, în pericol după vizita neașteptată a lui Răzvan Cuc. Ce mesaj TRANȘANT a transmis ministrul Transporturilor

0
DISTRIBUIȚI

Contractele pentru construcția loturilor 2 și 3 ale Autostrăzii Lugoj – Deva sunt în pericol după vizita inopinantă a ministrului Transportului, Răzvan Cuc. În cazul în care cei care au fost desemnați să realizeze proiectul, doi antreprenori, unul italian și unul spaniol, nu vor respecta termenele de finalizare, înțelegerea va fi reziliată.

„Am promis că merg pe teren și mă țin de cuvânt! Astăzi am inspectat inopinat lucrările Autostrăzii Lugoj-Deva și am constatat, cu mare dezamăgire, că antreprenorii tronsoanelor 2 și 3 se pot ‘lăuda’ doar cu o proastă mobilizare și cu o metodologie deficitară, cauzată de cârpeli interminabile.


Nu voi accepta asemenea situații și nu vreau să fac niciun fel de concesii! Dacă cei doi antreprenori, italian și spaniol, nu au cum să respecte termenele de finalizare ale lucrărilor, voi rezilia contractele cu aceștia și voi căuta firme serioase în domeniu”, a scris Răzvan Cuc pe pagina sa personală de Facebook.

În același timp lotul 4 este în graphic, iar constructorul a dat asigurări că termenlul de finalizare al lucrării va fi respectat. „Situația de pe lotul 4 al autostrăzii se prezintă în parametrii normali, iar antreprenorul român a reasumat termenul de finalizare a lucrării pentru finele lui 2017. Avem nevoie de autostrăzi și de respectarea termenilor din contractele încheiate. Vremea amânărilor s-a încheiat!”, a completat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.