Un ciclist din Argentina a câștigat Cupa Max Ausnit 2017. Niciun român...

Un ciclist din Argentina a câștigat Cupa Max Ausnit 2017. Niciun român pe podium. Imagini spectaculoase surprinse în centrul Lugojului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-275128273">
Foto: Gabriel Brezeanu

A VI-a ediție a Cupei Max Ausnit la ciclism s-a încheiat ieri cu un podium format complet din competitori din afara țării. Argentinianul Ruben Ramos s-a impus între profesioniști și a fost în vârful unui podium completat cu ucraineanul Serghei Grecin și moldoveanul Nicolae Tawovițchi.

Ruben Ramos s-a impus după ce a parcurs cei 117 kilometri în două ore, 52 de minute și 20 de secunde, informează redesteptarea.ro. Conform aceleiași surse, spre deosebire de anii trecuți, competiția feminină a fost dominată de sportive autohtone. Ana Maria Coteasă, de la Steaua București, s-a clasat prima și a fost urmată pe locul 2 de Miriam Stan (CS Otopeni), respectiv Andreea Ionescu (CS Olimpia București), a treia clasată.

536 de sportivi din nu mai puțin de nouă țări au participat la ediția din acest an a Cupei Max Ausnit, aceasta s-a defășurat în premieră într-un nou format, cu două zile de concurs, premii totale de peste 10.000 de euro și o diferență de nivel de 1.000 de metri pe care competitorii au avut-o de înfruntat. Competiția care devine una de tradiție se desfășoară în jurul municipiului Lugoj.

Mai jos puteți vizualiza o galerie foto spectaculoasă cu imagini surprinse de fotograful Gabriel Brezeanu în centrul Lugojului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.