UVT Agroland a realizat a treia achiziție a verii. O voleibalistă cu...

UVT Agroland a realizat a treia achiziție a verii. O voleibalistă cu un trofeu continental în palmares s-a alăturat nou promovatei din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Diana Cărbuneanu, dreapta, a semnat cu Agroland. Foto: zerofotbal.ro

Formația timișoreană de volei feminin din A1 a anunțat astăzi al treilea transfer al verii. Diana Cărbuneanu s-a alăturat lui UVT Agroland după ce a evoluat în sezonul trecut pentru SCM Pitești. Extrema în vârstă de 22 de ani are în palmares o participare în Liga Campionilor la o vârstă fragedă, precum și singurul trofeu european pentru o echipă de club românească după Revoluție: Cupa Challenge cu CSM București.

Diana Cărbuneanu măsoară 1,82 metri și are un C.V.


impresionant. La 15 ani a evoluat pentru Dinamo în competiția continentală numărul 1, în 2016 a câștigat cu CSM București Challenge Cup și a fost de două ori vicecampioană națională cu prima grupare. Originară din Buzău aceasta a făcut și pasul către echipa națională.

”Am ales Agroland pentru că m-a atras proiectul. Îmi place că se vrea ca echipa să fie în mare parte formată din românce, și că se pune accent pe continuitate. Cu Bogdan Paul am lucrat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Pe Diana (n.r. Balintoni) și pe Miki (n.r. Mihaela Ozun) le știu de ceva timp, dar acum doi ani am fost la aceeași echipă și am rămas prietene foarte bune. Nu știu dacă este un plus, dar cunoscând deja câteva persoane, mă va ajuta să mă integrez mai repede… Nu pot să spun încă nimic de obiectiv. Trebuie mai întâi să ne concentrăm pe pregătire, să muncim mult. Dacă punem suflet în joc, cu siguranță rezultatele vor apărea”, a declarat Diana Cărbuneanu.

UVT Agroland Timișoara le-a mai înregimentat în această vară pe Andreea Petra și Ariana Pîrv pentru prima campanie în elită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.