Vitezomanii, arși la buzunar pe șoselele din Timiș: peste 600 de sancțiuni...

Vitezomanii, arși la buzunar pe șoselele din Timiș: peste 600 de sancțiuni în doar patru zile

0
DISTRIBUIȚI

Le-au pus gând rău vitezomanilor. Polițiștii de la Rutieră din județul Timiș au tras pe dreapta sute de șoferi în doar patru zile, iar peste 600 dintre aceștia au fost sancționați. Aproape 150 au fost penalizați pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație.

De la începutul acestei săptămâni și până ieri, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente. În cadrul acțiunii, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 607 sancţiuni contravenţionale, dintre care 147 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 78 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 57 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.


În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.