Vitezomanii au dat radarul peste cap pe Autostrada Vestului. Vezi cu ce...

Vitezomanii au dat radarul peste cap pe Autostrada Vestului. Vezi cu ce viteze circulau și ce sancțiuni au primit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-809251425">

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, ieri, mai multe persoane care conduceau cu viteze cuprinse între 180 km/h și 200 km/h, pe autostrada A1.

Toți conducătorii auto depistați au fost sancționați contravențional, totodată, fiindu-le reținute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Polițiștii au depistat un cetățean italian, de 29 de ani, din Torino, care conducea un autoturism, la kilometrul 550 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, cu viteza de 188 km/h.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Arad, a fost depistat de polițiști, la kilometrul 548 al aceleiași autostrăzi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 183 km/h.

La kilometrul 453 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, polițiștii au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Germania, care conducea autoturismul cu viteza de 189 km/h.

Un bărbat, de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, la kilometrul 487 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 197 km/h, iar alt bărbat, de 28 de ani, din Constanța, a fost depistat la kilometrul 469 al aceleiași autostrăzi, conducând cu viteza de 194 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat, la kilometrul 509 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, un bărbat, de 39 de ani, din Lugoj, care conducea un autoturism cu viteza de 188 km/h.

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă de 1.305 lei și, ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.