Zeci de maşini în coloană pe DN 7, scene haioase la o...

Zeci de maşini în coloană pe DN 7, scene haioase la o barieră din Timiş. Vezi ce s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-575503479">

Minute în şir de aşteptare în coloană, nervi întinşi la maximum dar şi momente amuzate… toate în acelaşi loc: la trecerea la nivel cu calea ferata de la Margina, in judeţul Timiş. S-a întâmplat duminică seara, la o oră cu trafic intens dat de încheierea week-end-ului.

Bariera de la Margina a fost coborâtă pentru a opri traficul rutier până a trecut un tren. Deşi garnitura era deja departe, bariera nu se mai ridica. Şoferii au aşteptat cât au aşteptat dar când au văzut ca bariera nu se mai ridică au început să caute soluţii. Cea mai la îndemână, intrarea prin şanţul de pe marginea drumului şi ocolirea barierei.

Unii au apelat la altă variantă: ridicatul barierei, cu mâna, deasupra capului. În tot acest timp, angajaţii CFR s-au chinuit să ridice bariera. În cele din urmă, obstacolul a fost înlăturat. Până când problema a fost remediată, cozile de maşini s-au întins pe sute de metri.

Margina reprezintă un punct important pe harta rutieră, având în vedere că de acolo șoferii urcă pe autostrada A1, spre Nădlac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.