Zi NEAGRĂ pe şoselele din vestul ţării: persoane în stare gravă după...

Zi NEAGRĂ pe şoselele din vestul ţării: persoane în stare gravă după trei accidente

0
DISTRIBUIȚI

Au fost 24 de ore cu accidente în judeţul Caraş-Severin, în urma cărora două persoane au fost rănite grav, iar alte două au scăpat cu răni uşoare. Imprudenţa la volan, ignorarea regulilor de circulație fac ca majoritatea incidentelor de genul acesta să aibă loc.

Primul dintre ele a avut loc la ora 10.00. O femeie de 51 de ani din Berzovia se afla la volanul unui tractor, pe câmp, atunci când, în apropiere de Gherteniş, a pierdut controlul mijlocului de transport şi s-a răsturnat.


Cu răni grave, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 15.00, un bărbat de 71 de ani din Oţelu Roşu, care conducea o bicicletă pe strada Revoluţiei din localitate, îndreptându-se dinspre Haţeg înspre Caransebeş, s-a dezechilibrat şi a intrat cu roata din faţă într-un autoturism care circula regulamentar, rănindu-se grav.

Spre seară, în jurul orei 21.45, un nou accident rutier a avut loc. Un bărbat de 41 de ani din Reşiţa a condus băut pe DN 58, dinspre Reşiţa înspre Caransebeş şi, din cauza vitezei excesive, la kilometrul 34+800 metri, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor. Atât el, dar şi persoana din dreapta, au fost transportaţi la spitalul din Reşiţa pentru îngrijiri medicale. Testat cu aparatul etilotest, şoferului i-a reieşit o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.