17 turiști, între care doi copii, blocați în telecabina de la Cetatea...

17 turiști, între care doi copii, blocați în telecabina de la Cetatea Devei. Cum au fost coborâți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-647939792">

17 turiști, între care doi copii de 6 și 7 ani, au tras o sperietură zdravană, astăzi. Aceștia au dorit să urce cu telecabina la Cetatea Devei, însă au ajuns să fie coborâți cu scara de către pompieri. Asta pentru că telecabina s-a blocat la aproximativ 20 de metri de la plecare.

“În telecabina blocată se aflau 17 turiști, dintre care doi copii de 6 și 7 ani, nouă femei și șase bărbați. Două echipaje de la Detașamentul din Deva au acționat cu o scară culisabilă pentru coborârea în siguranță a turiștilor aflați în telecabina blocată la aproximativ opt metri de sol. Niciun turist nu avea probleme de sănătate. Din cauza terenului accidentat, operațiunea s-a desfășurat destul de dificil”, transmite ISU Hunedoara.

Inițial, tehnicienii au încercat să remedieze defecțiunea apărută la telecabină, dar nu au reușit. Turiștii au fost evacuați după aproximativ o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.