BC Timba Timișoara a confirmat sosirea unui nou jucător străin. Are două...

BC Timba Timișoara a confirmat sosirea unui nou jucător străin. Are două cetățenii, acoperă două posturi și vine din Banatul Sârbesc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: archiv.rund-um-den-biggesee.de

BC Timba a ajuns la șase transferuri realizate în această vară. ”Urșii” au anunțat astăzi înregimentarea lui Mladen Pavlovic, baschetbalist cu cetățenie sârbă și croată și care în sezonul trecut a evoluat la KK Vrsac.


Noul sosit a mai activat de-a lungul carierei în campionatele din Cipru și Norvegia.

Mladen Pavlovic (28 de ani și 1,93 m) acoperă pozițiile 1 și 2. În sezonul 2011-12 acesta a evoluat în Norvegia pentru Gimle BBK. În ediția trecută, la KK din Vârșeț jucătorul cu dublă cetățeni a avut medii de 8.8 puncte, 3.3 recuperări și 1.3 pase decisive, în 20 de minute jucate pe meci. De asemenea el a înregistrat un procentaj de 41% la trițe.

”Urșii” au realizat șase transferuri până acum, dintre care patru jucători sunt străini. Alon Sonenfeld (care are și cetățenie română), Branko Jereminov și John Florveus sunt ceilalți transferați din afara țării, în timp ce din campionatul intern au fost aduși Bogdan Popescu și Liviu Rotariu. Nou promovata BC Timba va întâlni concitadina BC SCM în prima etapă a Ligii Naționale, în jurul datei de 7 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.