Accident de circulație cu opt persoane implicate. Ce a făcut șoferul unei...

Accident de circulație cu opt persoane implicate. Ce a făcut șoferul unei basculante

0
DISTRIBUIȚI

O nouă tragedie era să se producă pe şoselele din Banat. De această dată vina o poartă şoferul unei autobasculante, care circula pe drumul judeţean ce leagă Reşiţa de Oraviţa, în apropiere de localitatea cărăşeană Gârlişte, atunci când a tăiat cu viteză o curbă periculoasă, fără să se asigure dacă vin maşini din partea cealaltă, cauză din care s-a produs incidentul, potrivit infocs.ro.

Pentru a evita maşina cu „greutate”, conducătorii auto ce veneau din sens opus au reacţionat cum au crezut de cuviinţă că va fi mai bine.


Unul a pus frână bruscă, altul l-a lovit din spate, iar al treilea a ajuns în şanţ. Printre autovehicule se numără şi un microbuz în care erau patru pasageri.

Un bărbat s-a accidentat la picior şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în vreme ce alte şapte persoane au fost accidentate uşor, dar au refuzat deplasarea la spital.

Circulaţia pe DJ581 a fost îngreunată mai bine de două ore, timp în care pompierii militari şi poliţiştii îşi desfăşurau activitatea.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.