ACS Poli încearcă să blocheze liderul CFR Cluj. Ionuț Popa are în...

ACS Poli încearcă să blocheze liderul CFR Cluj. Ionuț Popa are în continuare bătăi de cap cu jucătorii tineri

1
DISTRIBUIȚI
Mailat, încă are o situație neclară. Foto: Gabriel Brezeanu

Timișorenii se pregătesc de vizita liderului cu un moral bun după succesul de la Mediaș. Pentru ACS Poli replica CFR-ului de Cluj reprezintă un test extrem de dificil înaintea pauzei de la jocurile de campionat. Ionuț Popa încearcă să realizeze o surpriză cu echipa sa în fața trupei pregătite de Dan Petrescu deși are bătăi de cap cu juniorii.

”Nu avem câțiva jucători la dispoziție. Doman, accidentat, Haruț accidentat la antrenament. Vașvari e suspendat. Lotul e cam același în rest, ca la Mediaș. Întânim o echipă care e cea mai în formă la ora actuală. Echipă alcătuită în forță, cu antrenor foarte bun, jucători foarte buni. Greu poate fi învinsă dacă va juca tot așa. Avem un moral bun, jucătorii vor să facă o partidă bună.


Să facem un spectacol bun și să ne luptăm cu cei mai buni de până acum. Și să-i mulțumim pe cei care vor veni sigur în număr mare la stadion”, a declarat Ionuț Popa.

Sebastian Mailat se judecă în continuare cu ACS Poli la comisii, speța sa la comisiile federale s-a amânat, jucătorul ar vrea să plece liber de contract pe baza restanțelor sau să obțină un contract mult mai mare. ”Multe nu pot să vă spun despre Mailat, doar că a băgat acel memoriu, are doi impresari am văzut… Din păcate nu mai e așa de concentrat, ambiționat, pentru el nu cred că merg lucrurile pe linia cea bună. Am încercat să-i spun, dar se pare că înfluența mea nu e la fel de mare ca a lor. Din păcate… Are multe oferte, așa spun impresarii, din străinătate”, a mai spus Popa.

Timișorenii nu au noutăți în lot. Deși Popa a spus că i-a urmărit pe Florin Purece și macedoneanul Agim Ibraimi. ”Cred că trebuie să fac din ce am un jucător de creație. Eu îmi doresc un jucător pe posturile respective (n.r. mijlocaș, atacant). Jucătorii de valoare sau cam răspândit, acum pe ultima sută de metri e loterie”, a precizat tehnicianul bănățenilor.

Despre CFR, liderul care are un singur egal în acest campionat, Popa a spus că va lua două măsuri, în privința liniei de mijloc a acestuia, respectiv în legătură cu abordarea fazelor fixe. ”E o problemă caragialistică asta cu arbitrii în fotbalul românesc… CFR e, indiferent ce se spune, cea mai tare în acest moment, din Liga I. De azi au venit. Vor să vadă dacă e bun terenul de antrenament. Echipă serioasă serioasă”, a mai spus Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – CFR Cluj se dispută sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a VIII-a a Ligii I. Ardeleni au 19 puncte, în timp ce bănățenii au adunat zece și ocupă locul 7.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.