ACS Poli strânge cureaua: „satelitul” nu va mai evolua în liga a...

ACS Poli strânge cureaua: „satelitul” nu va mai evolua în liga a III-a în sezonul viitor. Ce echipă timişeană a fost REPRIMITĂ

0
DISTRIBUIȚI

Schimbare de planuri pentru ACS Poli Timişoara. Clubul de pe Bega care evoluează în Liga I este tot mai afectat de situaţia financiară şi se vede nevoit să strângă cureaua. După ce la începutul verii au anunţat că au în vizor promovarea pe a doua scenă fotbalistică din România cu „satelitul” ce a evoluat în L3 sezonul trecut, acum lucrurile s-au schimbat radical.

Conducerea lui ACS Poli, constrânsă de lipsa banilor, a reevaluat situaţia şi a decis sistarea activităţii echipei a doua. „Clubul Poli Timişoara a reevaluat situația centrului de copii și juniori, stabilind noile priorități economice și sportive din cadrul acestui sector. Luând în calcul constrângerile financiare provocate de bugetul actual al clubului, s-a decis sistarea activității echipei a doua”, au transmis oficialii lui ACS Poli Timişoara printr-un comunicat de presă emis ieri.

Unii dintre jucătorii ce se aflau în lotul lui ACS Poli II vor fi păstraţi în ograda albvioleţilor, în timp ce alţii vor fi împrumutaţi.


Până înaintea retragerii, „satelitul” prim-divizionarei nu avea noutăţi la nivelul lotului. De altfel, situaţia seriilor Ligii a III-a este una dezastruoasă. Vineri, în data de 4 august, la Mogoşoaia a avut loc Adunarea Generală a Cluburilor din Liga a III-a, unde trebuia să fie stabilită componenţa seriilor din viitoarea stagiune, dar şi programul competiţional. Nu a fost să fie, întrucât momentan nu sunt destule echipe înscrise, urmând ca deciziile menţionate anterior să fie luate în 16 august, cu o săptămână înaintea reînceperii campionatului.

Ca o nouătate, deşi a retrogradat sezonul trecut, Mama Mia Becicherecu Mic va evolua tot în Liga a III-a, pe baza unei invitaţii acceptate, venită din partea FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.