ACS Poli a fost PĂRĂSITĂ de încă un jucător înaintea duelului cu...

ACS Poli a fost PĂRĂSITĂ de încă un jucător înaintea duelului cu Viitorul. Ionuț Popa are probleme și cu cel mai talentat tânăr din echipă

2
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Apele sunt ușor tulburi la ACS Poli înaintea partidei cu deținătoarea titlului. Două dintre achizițiile verii au părăsit clubul după înfrângerea de la Botoșani. După Cristi Bud, Ionuț Popa nu se va mai baza nici pe Vlad Mihalcea, juniorul împrumutat de la FCSB. Totuși, pentru o parte dintre componenții bănățenilor au venit și vești bune.

ACS Poli înfruntă Viitorul Constanța la doar trei zile de la eșecul din Moldova, unul care a generat ecouri și în presa centrală. ”După eșecul de la Botoșani, nemeritat, sper ca mâine să jucăm și să câștigăm. Întâlnim Viitorul, campioana, am jucat cu liderul, am jucat cu fosta campioană… Am avut meciuri grele, echipa a început să fie mai omogenă. Repriza a doua mi-a dat speranțe. Cred în băieți, în potențialul lor. Ne dorim să nu pierdem acest joc. E adevărat că Viitorul a jucat ultima partidă mai mult cu rezervele, dar sunt sigur că vor juca la noi cu prima echipă. Au jucători excepționali, Constantin, Herea, Eric, Chițu… Sunt sigur că echipa va face un joc bun. Așteptăm cât mai mulți spectatori și o evoluție cel puțin la fel de bună ca la Botoșani”, a declarat Ionuț Popa.

Adrian Neaga a explicat situația lui Bud, atacantul cu care s-a lăudat Nicolae Robu și care nu a avut nicio realizare în cinci jocuri pentru timișoreni. ”Bud a avut o clauză că e liber să plece dacă are ofertă până la terminarea perioadei de transfer și să renunțe la salariu”, a spus managerul sportiv al lui ACS Poli. Se pare că fostul vârf al lui CFR are ofertă din străinătate.


Ionuț Popa a recunoscut că ”nu am avut niciun cuvânt de spus în cazul lui Bud”. Timișorenii îi caută acum înlocuitor. ”Normal că ne dorim un jucător să înscrie”, a mai spus tehnicianul.

S-a vehiculat deja numele lui Iona Hora, conform observatordetimis.ro.”Suntem în discuții cu un atacant, dar nu vrem să vorbim de acesta…. Sunt mai mulți, cred că Hora e prea scump pentru noi în acest moment”, a completat Rică Neaga. Astăzi s-a oficializat și despărțirea de Vlad Mihalcea, tânărul mijlocaș ofensiv în vârstă de 18 ani adus ca înlocuitor pentru Mailat, accidentat în prima rundă. ”Am avut o discuție cu el, am avut intenția de a-l aduce pentru că îmi plăcea. Nu s-a acomodat, ne-a spus că vrea să plece. E departe de casă. Aproape a venit plângând, că vrea să joace meci de meci. I-am spus că sunt doi de-ai noștri care intră în primul rând, am mers la conducere. Mai luăm doi-trei juniori, mai ales că echipa a doua s-a desființat”, a conchis Popa.

Popa e în schimb încântat de faptul că s-au achitat două salarii celor mai vechi din lot. ”Mulțumesc conducerii că s-a reușit plata a doua salarii. Săptămâna viioare am speranța că vor primi și jucătorii noi”, a precizat Ionuț Popa.

Mailat și-a depus memoriu

Popa a fost surprins să afle chiar înaintea jocului de la Botoșani că Sebastian Mailat și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract din cauza salariilor restante. Juniorul vrea o renegociere a contractului său, unul mic în condițiile în care e titular. ”Am aflat înainte de meci cu o întrebare: De ce nu m-ați anunțat și pe mine? Am văzut la alte echipe că jucătorul e scos din lot în situații similare. Acum rămâne de văzut… Știu că are memoriu băgat, înștiințat la FRF luni, tocmai în ziua în care i s-au băgat banii”, a subliniat Popa. Mailat are astfel șanse mici să devină liber.

Neaga a mai spus că jucătorii noi nu au intrat în prima lună de salariu astfel că sunt speculații să există deja restanțe către ei. Conducătorul a explicat călătoria în ”două bucăți”: ”Vizavi de ce s-a întâmplat la Botoșani, au plecat 14 jucători, 11 titulari plus trei preconizați să intre, nu erau destule bilete, al 15-lea am fost eu, apoi strategia s-a schimbat a intrat Ciucur. Era mai okay să meargă cu autocarul?”.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Viitorul Constanța se dispută mâine, de la ora 21.00, în etapa a VI-a a Ligii I. Echipa lui Hagi are doar patru puncte în primele cinci runde, cu două mai puține ca bănățenii.

2 COMENTARII

  1. sa fim seriosi, va arbitra ungurul ala care ia adus titlul anul trecut, sau Tudor cu citeva lovituri libere de la 18 m central, pe baza de 4-5 simulari marca Viitorul, daca nu 11 m direct. nu-i nimic de luat din meciul asta.

  2. Parerea mea este ca daca Mailat si-a depus Memoriu catre F.R.F el deacum inainte trebuie sa faca tusa, Ciucur poate fi inlocuitoru lui, mai stiu ca aici este mana lui Opria „IAR ACEST OM TREBUIE TINUT CAT MAI LA DISTANTA DE ECHIPA SI CATI MAI PUTINI JUCATORI IN ECHIPA POLI ASISTATI DE EL”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.