NUL ACS Poli Timișoara nu a reușit să treacă de umbra campioanei...

NUL ACS Poli Timișoara nu a reușit să treacă de umbra campioanei FC Viitorul. Bănățenii lui Popa au avut mai multe ocazii de gol

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli și FC Viitorul ar fi avut nevoie de un succes azi pentru a-și susține cauza la play-off. Campioana palidă și timișorenii cu problemele cunoscute nu au putut însă oferi mai mult de o remiză albă în deschiderea rundei a șasea. Echipa mai frustrată de rezultat poate fi însă considerată cea gazdă, ținând cont de șansele avute.

Viitorul venea în Banat cu o zestre săracă, doar patru puncte după primele cinci runde. Mai mult, trupa lui Gică Hagi trebuie să-și facă pașii pentru a nu-și compromite și ultima șansă de a accede în grupele unei competiții continentale.

Campioana nu a impresionat deloc în prima repriză pe Bega. Cu Eric zbătându-se în fața fundașilor timișoreni și un Țucudean destul de șters. Ce-i adevărat, nici gazdele nu i-au dat foarte mari emoții lui Râmniceanu. Miguel nu pare să fie omul căutat în atac. Doar în minutul 19, o reluare pe spate a lui Soljic a căzut puțin peste transversală iar peste alte 13 minute Țigănașu a trimis puternic din lovitură liberă, dar portarul Viitorului a reținut.

Prima șansă adevărată de gol pentru Viitorul a venit în minutul 57, când Țucudean a reluat cu capul pe lângă țintă.


Peste niciun minut Doru Dumitrescu voia să concureze la ”Play of the day”, dar nici el nu a găsit cadrul porții, de la mijlocul terenului! Tot oaspeții au fost mai insistenți în continuare. Peste cinci minute însă Cristi Ganea trimite doar în brațele lui Curileac dintr-o poziție bună. O lovitură liberă contestată de bănățeni.

ACS Poli a ieșit mai convingător la joc după ultima pauză de apă. Nou intratul Drăghici (min. 76) a trimis periculos cu capul din apropiere în urma unei centrări de la Crețu. Cu opt minute înainte de final, Ciucur își umilește un adversar, dar ajuns într-o poziție excelentă, trimite paralel cu poarta constănțenilor. La faza următoare Drăghici reușește un lucru asemănător, în cazul său șutul a fost prea moale pentru a-l ”pasa” pe Râmniceanu.

ACS Poli rămâne mai sus în clasament în urma rezultatului de azi: 0-0. Adună șapte puncte, dar riscă să piardă poziția a 7-a. De partea cealaltă, echipa lui Hagi adună doar cinci puncte după șase partide în acest sezon de Liga I.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Crețu, Melinte, Șeroni (cpt.), Țigănașu (51 Bocșan) – Soljic, Vașvari – Al. Munteanu (72 Ciucur), Croitoru, Mailat – Miguel (65 Drăghici). Pe bancă: Straton – Bîrnoi, Străuț, Haruț. Antrenor: Ionuț Popa.

FC Viitorul Constanța: Râmniceanu – Boli, M. Constantin, Țîru (cpt.), Cr. Ganea – Mladen, D. Lopez, D, Dumitrescu (80 Ov. Herea) – Eric (54 Vână), Țucudean (70 Fl. Coman), Chițu. Pe bancă: Buzbuchi – S. Rădoi, Cr. Băluță, Hodorogea. Antrenor: Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.