Ionuț Popa a încercat o ”diversiune” înaintea jocului cu Viitorul. Ce a...

Ionuț Popa a încercat o ”diversiune” înaintea jocului cu Viitorul. Ce a spus Gheorghe Hagi după remiza de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

ACS Poli Timișoara a remizat alb cu FC Viitorul Constanța în primul joc al rundei a șasea a Ligii I. Tehnicianul Ionuț Popa spune că a ascuns intenționat înaintea jocului accidentările lui Andrei Artean și Gabriel Cânu, strategie care însă nu a fost decisivă.

Popa s-a declarat nemulțumit de rezultat în ciuda problemelor de la club. ”Ieri, înainte de antrenament am spus că nu sunt jucători accidentați. V-am păcălit, am avut trei care nu au jucat. Artean, Cânu și Doman. Bud a plecat. S-a accidentat și Țigănașu în minutul 50. Fără cinci și jucători noi nu puteam realiza mare lucru. Eu sunt nemulțumit de rezultat. Am avut două ocazii rarisime. Ca și la Botoșani. Pe Drăghici l-am înțeles, a dat prea repede, pe Ciucur nu l-am înțeles, a dat ca la minifotbal. De aceea sunt nemulțumit. Poate am avut un trac. Că jucăm cu campioana. Dezvoltarea jocului a lăsat de dorit. Avem nevoie de doi jucători, un marcator și un jucător care să lege jocul”, a declarat Ionuț Popa.

Despre Alex Ciucur, intrat în colimatorul antrenrului după ratarea uriașă din final, acesta a adăugat că ”nu ai voie să faci așa ceva în Liga I. Voi avea o discuție și cu el și cu ceilalți”.

”M-a surprins că la multe jocuri au jucat cu rezervele. Mai puțin cu noi. Mai puțin Florinel Coman, care e pe picior de plecare”, a mai spus Ionuț Popa, cu referire la zvonurile că și acest tânăr al campioanei va merge la FCSB.

”Cu certitudine voi cere atacant.


Avem nevoie. M-a mulțumit în schimb jocul lui Drăghici. A arătat că vrea. Va fi titular la Mediaș”, a adăugat Ionuț Popa. Noul jucător ar putea veni și din străinătate.

Sursa din care s-au achitat câte două salarii jucătorilor de la ACS Poli rămâne în continuare o enigmă. ”Nu știu de unde au primit salariile. Probabil peste două săptămâni vor face rost de alte salarii… Va veni și Primăria…”, a adăugat Popa.

Gheorghe Hagi: ”Minunea a fost anul trecut”

Gică Hagi a părut împăcat cu situația echipei sale în startul sezonului și implicit cu egalul de la Timișoara, dar așteaptă o revenire a elevilor săi la starea din sezonul trecut. ”În afară că de când a început campionatul, până în ultimii 30 de metri suntem echipa de anul trecut… din păcate acolo lipsa de prospețime, eficiență, luciditate, a atacanților sau mijlocașilor contează. Am crezut că azi vom marca, am adus mingea, dar nu s-a întâmplat. Minunea a fost anul trecut. Se pare că anul acesta va fi unul greu, vom suferi mult. Avem nevoie de odihnă și să începem săptămâna viitoare să pedalăm ca anul trecut și să punem totul la punct. Nu o să fie ușor, toate echipele vor să câștige cu noi. Noi până acum aveam un stil ofensiv… dintr-o dată nu mai marcăm”, a spus și Gică Hagi.

Tehnicianul și patronul Viitorului s-a arătat deranjat legat de discuțiile din jurul unui presupus transfer al lui Florinel Coman la FCSB. ”Nu e treaba nimănui dacă pleacă, e un club privat… Unii încearcă să mă jignească prin diferite metode. Acest club de când s-a înființat încearcă să-și facă datoria față de angajați… Voi primi în continuare, pe lângă lucrurile bune, și momente neplăcute… Totul are o limită, sunt aproape de limită, nu am cum să cedez… Zic doar că am produs minunea, nu a fost vina noastră. Nu am fost destinați să fim cei mai buni. Nu era programată. Strategia noastră e să fim cei mai buni… Dacă e momentul să o facem vom analiza cu Coman”, a mai precizat Hagi.

”Poate îmi doresc, nu știu… Nu cred că am bani să iau jucători de la ACS Poli. Nu am bani de transferuri”, a spus Hagi cu referire la Artean.

Dacă ne vedem la anul aici în prima ligă, m-aș bucura… Mi-aș dori să intrăm în play-off, când nu va fi nu va fi nicio catastrofă”, Gheorghe Hagi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.