Ultima întărire pentru UVT Agroland vine din Franța. Vezi ce C. V....

Ultima întărire pentru UVT Agroland vine din Franța. Vezi ce C. V. are noua jucătoare

0
DISTRIBUIȚI
Roxana Bacșiș. Foto: cev.lu

UVT Agroland Timișoara și-a încheiat campania de transferuri prin repatrierea unei românce de valoare. Roxana Bacșiș, care a activat ultima dată în Franța, la prim-divizionara Volley-Ball Nantes, s-a alăturat celorlaltor trei achiziții reușite de nou promovata bănățeană.

Roxana Bacșiș e una dintre jucătoarele cu palmaresul cel mai bogat din actualul lot pregătit de Bogdan Paul.


În 2006, când avea doar 17 ani, a câștigat prima dată campionatul României, cu Rapid. Pentru ca apoi să mai urmeze două titluri naționale, în 2013 și 2014, cu Știința Bacău, grupare cu care a cucerit tot de atâtea ori și Cupa României. Mai mult, în sezonul 2015-16, Bacșiș, alături de trei dintre actualele colege de la ”Agro”, Cărbuneanu, Balintoni și Ozun, a luat și Cupa Challenge, cu CSM București.

”Este adevărat că în România am jucat numai la echipe care s-au bătut la titlu, dar îmi plac provocările și nu cred că venirea la Agroland este un pas înapoi. Îmi doresc să facem un sezon cât mai bun, cred că prin multă muncă și dăruire rezultatele vor veni cu siguranță”, a declarat Roxana Bacșiș.

Universalul de 1,89 metri și 29 de ani are un C.V. impresionant și la nivel de reprezentative naționale, cucerind cu România patru titluri mondiale universitare. ”Am ales să vin la Timișoara pentru că îmi doresc foarte mult să joc și să ajut echipa prin experiența mea. Nu ne va fi ușor, având în vedere că suntem o nou-promovată, dar am foarte mare încredere, atât în forța grupului, cât și în antrenor. Cred că este foarte important faptul că suntem o echipă formată aproape în totalitate din românce. Sper să reușim o surpriză frumoasă și să aducem timișorenii la volei”, a mai spus Bacșiș.

Celelalte achiziții ale nou promovatei în A1, UVT Agroland, în această vară sunt: Andreea Petra (centru, ex-Tg. Mureș), Ariana Pîrv (extremă, CSM București) și Diana Cărbuneanu (extremă, SCM Pitești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.