Alertă la granița de vest a României cu Serbia. Mai mulți pompieri,...

Alertă la granița de vest a României cu Serbia. Mai mulți pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră mobilizați în zonă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-22043634">

Panică și alertă în această noapte la granița de vest a României cu Serbia. Pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră au fost mobilizați în apropierea localității Giera, în zona frontierei.

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit pe teritoriul vecinilor sârbi și, din spusele localnicilor din România, focul s-a extins și în partea română, fapt dovedit și de fotografiile trimise redacției pressalert.ro. Pompierii timișeni susțin însă că ei nu intervin încă deoarece incendiul este deocamdată localizat în Serbia.

Un echipaj de la Deta, cu o autospecială și trei pompieri, supraveghează partea română. În partea sârbilor, au ars peste 100 de hectare de vegetație uscată. La fața locului intervin mai multe echipaje de la pompieri dar și un tractor cu care se trasează un șanț pentru ca focul să nu se extindă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.