ALERTĂ O furgonetă a intrat în pietoni, în centrul Barcelonei. Câte persoane...

ALERTĂ O furgonetă a intrat în pietoni, în centrul Barcelonei. Câte persoane sunt rănite UPDATE 1 Un român printre răniți

0
DISTRIBUIȚI

Alertă în centrul orașului spaniol Barcelona. O furgonetă a lovit, astăzi, un grup de pietoni pe Bulevardul La Rambla.

Surse medicale citate de cotidianul El Mundo afirmă că sunt cel puțin cinci persoane rănite.

„Numeroase persoane au fost lovite de un individ cu o autoutilitară, pe Bulevardul La Rambla din Barcelona. Multe persoane au fost rănite”, a transmis Poliţia regională (Mossos d’Esquadra).

Zeci de ambulanţe şi vehicule ale poliţiei au fost trimise la locul incidentului.


Nu este clar care este motivul pentru care individul a lovit pietonii.

Incidentul a avut loc în zona Pieţei Catalunya din Barcelona. După ce a lovit aproximativ zece pietoni, autoutilitara de culoare albă s-a oprit în unul dintre chioşcurile care despart zona pietonală de pe Bulevardul La Rambla de benzile pe care circulă maşinile.

UPDATE 1 Autoritățile spaniole au confirmat că atentatul terorist s-a soldat cu 13 decedați și 80 de răniți, printre cei ajunși în spital aflându-se și un cetățean român.

Presupusul autor al atacului cu vehicul comis la Barcelona a fost reţinut, anunţă Poliţia catalană, infirmând relatările presei privind vreo luare de ostatici. „Am reţinut un suspect. Tratăm acest incident ca fiind un atac terorist”, a comunicat Poliţia catalană. ISIS a revendicat atacul de la Barcelona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.