Alin Ignea, pe tuşă după accidentarea urâtă suferită la Brăila. Cât va...

Alin Ignea, pe tuşă după accidentarea urâtă suferită la Brăila. Cât va absenta mijlocaşul lui ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica Timişoara plăteşte cu o accidentare serioasă victoria preţioasă din prima etapă, din deplasarea lungă de la Brăila. Incidentul nefericit, în urma căruia mijlocaşul Alin Ignea a fost nevoit să părăsească gazonul, a avut loc după mai puţin de un sfert de oră de la începutul disputei contra trupei de pe Dunăre, astfel că jucătorul alb-violeţilor va absenta în viitoarele meciuri.

Paul Ioan, de la Dacia Unirea Brăila, a văzut direct cartonaşul roşu, lăsânduşi echipa în zece oameni.


A urmat iureşul la poarta echipei sale, pe rând, Bădăuţa, cu o „dublă”, respectiv Taub, ridicând scorul la un confortabil 3-0 după alt sfert de oră după ASU Politehnica s-a văzut în superioritate numerică.

Alin Ignea a suferit o entorsă de gradul II, astfel că va lipsi pe o perioadă între aproximativ 3 şi 5 săptămâni. Jucătorul lui ASU Politehnica nu va putea fi folosit în jocul de pe teren propriu contra celor de la FC Argeş Piteşti şi cel mai probabil nu va evolua nici în etapa a III-a, de la Chindia Târgovişte.

În vârstă de 28 de ani, Alin Ignea a venit la ASU Politehnica Timişoara în această vară, după ce în sezonul trecut a evoluat la cealaltă echipă de pe Bega, ACS Poli Timişoara. În cariera sa, mijlocaşul născut în capitala Banatului a mai trecut pe la UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Olt Slatina sau Baia Mare.

Foto: Facebook / Politehnica Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.