Amendă uriașă pentru o firmă care a amplasat fără aprobare aparate de...

Amendă uriașă pentru o firmă care a amplasat fără aprobare aparate de cafea și paypoint pe străzile Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

aparat cafea

O firmă din București a fost aspru amendată de polițiștii locali, săptămâna trecută. Asta după ce a fost desfășurată o acțiune de verificare a automatelor de cafea și a aparatelor de plată tip paypoint amplasate pe străzile Timișoarei ieșite din funcțiune, dar care ocupă domeniul public fără a fi achitată nicio taxă, neexistând vreun aviz, contract sau aprobare din partea primăriei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția Locală Timișoara, au fost identificate astfel de aparate pe străzile Gheorghe Lazăr, Cetății, Torontalului, Aradului cu Liege, Arieș cu Bulbuca, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Daliei, Aleea Studenților, Calea Martirilor cu I.


Stanciu, Calea Șagului cu L. Rebreanu, Bdul Sudului, Calea Șagului cu Ana Ipătescu.

„Au fost aplicate un număr de zece sancțiuni, în valoare totală de 56.000 lei conform Legii 12/1990 și conform HCL 371/2007 modificată, unei societăți comerciale din București care deține aceste aparate nefuncționale. Verificările pe această linie continuă și în perioada următoare”, comunică Poliția Locală Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. in anul 2017 amenda data nu inseamna si amenda incasata. sefii politistilor locali si adevarati isi fac promovarile pe aceste procese verbale care nu aduc decit timp pierdut pentru bugetari. pina si prostituatele consuma zilnic timpul politiei pentru completarea unor amenzi care nu vor fi platite niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.