Aparate în valoare de 16.000 de euro donate de Episcopia Devei lotului...

Aparate în valoare de 16.000 de euro donate de Episcopia Devei lotului olimpic de gimnastică. Cât de utile sunt FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Sprijin din partea Episcopiei Devei și a Hunedorei pentru lotul olimpic de gimnastică din cadrul Clubului Sportiv din Deva. În această săptămână, au fost donate două aparate de gimnastică extrem de utile pentru buna desfășurare a antrenamentelor gimnaștilor. Este vorba de o trambulină de 12,7 metri și o pârtie acrobatică, în valoare totală de 16.000 de euro.

Miercuri, la sala de antrenamente a lotului olimpic de gimnastică senioare și a lotului național de junioare din cadrul clubului sportiv din Deva a fost oficiată și o slujbă de binecuvântare, de către un sobor de preoți.

“Necesitatea acestor aparate sportive a fost identificată de Preasfințitul Părinte Episcop Gurie în urma vizitei efectuată de sportivele lotului olimpic și a celui național la Centrul Eparhial al Episcopiei Devei și Hunedoarei, în data de 22 mai 2017.


Cu această ocazie, Preasfinția sa s-a interesat de nevoile stringente ale gimnastelor în vederea maximizării performanței sportive, prin mijlocirea domnului antrenor coordonator Nicolae Forminte. Astfel, s-a identificat nevoia urgentă a două aparate sportive pe care Episcopia Devei și Hunedoarei le-a achiziționat și le-a donat lotului olimpic de gimnastică pentru desfășurarea antrenamentelor în condiții optime”, transmite Episcopia Devei și Hunedoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.