Aproape 100 de școli din Timiș, fără directori după afișarea rezultatelor la...

Aproape 100 de școli din Timiș, fără directori după afișarea rezultatelor la concursul pentru ocuparea acestor funcții. Ce trebuie să facă inspectoratul școlar

0
DISTRIBUIȚI

Dascălii din județul Timiș care au dorit să fie directori de școli au susținut, în această lună, mai multe probe pentru a putea ocupa funcțiile care sunt vacante în unitățile de învățământ. Concursul a fost organizat de către Ministerul Educației, fiind înscriși din județul Timiș 94 de candidați, care s-au “bătut” pe 146 de funcții de directori și de directori adjuncți.

Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publice, astăzi, și rezultatele obținute de candidați.


Astfel, aflăm că din cei 94 de candidați, 59 au promovat examenul, nouă au fost admiși, adică au obținut note de trecere, doar că un alt candidat a avut un punctaj mai mare, 25 au fost declarați respinși, iar unul a fost eliminat din concurs.

În aceste condiții, au rămas 87 de posturi vacante în școlile din județul Timiș, dintre care 54 de directori și 33 de directori adjuncți. Până la organizarea unui alt concurs, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș vor numi un profesor pe aceste funcții, în luna august.

Vă reamintim că proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori sau directori adjuncți de școli a avut loc în data de 17 iulie. Probele de interviu și evaluare a CV-ului s-au desfășurat în perioada 19 – 21 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.