ASU Politehnica are parte de o nouă deplasare lungă în B. ”Băieții...

ASU Politehnica are parte de o nouă deplasare lungă în B. ”Băieții în ghete” vor să șteargă la Clinceni ultima impresie

0
DISTRIBUIȚI
Academica a ținut cu dinții, anul trecut, de rezultatul de pe ”Știința”

ASU Politehnica și-a dezamăgit fanii în intermediară: a pierdut ieri pe teren propriu cu Metaloglobus București, scor 0-2. Pentru ”Băieții în ghete” urmează însă un nou meci important peste doar două zile. Timișorenii joacă pe terenul celor de la Academica Clinceni, grupare pe care nu a reușit să o învingă în sezonul trecut.

Elevii lui Bogdan Andone se văd nevoiți să parcurgă încă un drum lung în acest început de campionat. După Brăila și Târgoviște, bănățenii revin în Muntenia pentru a înfrunta ilfoveana Academica Clinceni. Gruparea de lângă capitală a învins la Timișoara și a remizat în extremis pe teren propriu cu ASU Poli, spre finele unui campionat încheiat de ambele adversare de sâmbătă în zona inferioară a clasamentului. Tehnicianul alb-violeților a mai acuzat în acest start oboseala călătoriilor, care ar putea afecta din nou echipa. ”Am spus, nu ne avantajează deloc aceste meciuri din trei în trei zile, mai ales cu programul pe care l-am avut. Deplasare la Târgoviște, acum plecare din nou la București. Rămâne de văzut, avem timp să pregătim jocul și vom vedea ce va fi la ora jocului”, a precizat Andone după eșecul cu Metaloglobus.

Jucătorii au resimțit la rândul ei înfrângerea de ieri.


”Am încercat, am avut ocazii, asta a fost. Ne-a lipsit să dăm gol. Data viitoare trebuie să înscriem. Nicio înfrângere nu e calculată… Fiecare echipă face asta (n.r. trage de timp), ei au făcut-o mai nesportiv. Avem etapă la Clinceni, vom juca acolo pentru cele trei puncte. Atmosfera nu e așa bună după înfrângere. Mereu e timp să ne refacem, nicio secundă nu e pierdută”, a spus portarul Markos Gakos.

”E dezamăgire mare, ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci. Ne pare rău și sperăm să aducem victoria în meciul următor. Mulțumim mult publicului, ne-au susținut necondiționat. Am muncit, din păcate nu am reușit. Cred că am avut o primă repriză foarte bună, am controlat, am avut multe ocazii. Nu ne-a intrat, dacă altădată am avut șansă, astăzi nu ne-a ieșit”, a adăugat și Cornel Predescu, mijlocaș schimbat în repriza a doua pentru a-i face loc lui Marius Staicu în ofensivă.

Predescu a evoluat chiar la ilfoveni o perioadă din sezonul trecut, dar Clinceniul e practic o formație diferită. ”Știm că ne așteaptă un joc dificil. Toate meciurile sunt așa. Am jucat la Clinceni, din păcate nu pot să spun foarte multe acum căci echipa e foarte mult schimbată, au mai rămas doar doi-trei jucători. Avem timp să ne pregătim până la ora meciului și sperăm să facem un meci bun acolo”, a conchis mijlocașul de 29 de ani.

Partida Academica Clinceni – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a V-a a Ligii a II-a. Ilfovenii au șapte puncte din partru meciuri, cu unul mai mult decât bănățenii.

Luceafărul va arunca prosopul

Foarte probabil Liga a II-a va rămâne din acest weekend în 19 echipe. Dacă Foresta și-a rezolvat o parte din probleme, prima ”lovitură” pentru campionat în ansamblul său a venit oarecum neașteptat, de la Oradea. Conform liga2.ro Luceafărul nu mai continuă iar jucătorii au primit de azi libertatea de a-și alege alte cluburi. Retragerea bihorenilor ar afecta-o pe Ripensia, care a învins pe ”Iulia Bodola” și ar pierde astfel trei puncte. În aceiași situație ar fi și ASA, dar și Brăila. În timp ce Snagovul ar pierde doar un punct prin remiza din meciul direct. ASU Poli ar fi urmat să o întâlnească pe Luceafărul acasă în etapa a 17-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.