ASU Politehnica a luat un portar de la Gică Hagi. Care va...

ASU Politehnica a luat un portar de la Gică Hagi. Care va fi următorul transfer al ”Băieților în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
Cosmin Dur-Bozoancă. Foto: Druckeria.ro

Formația alb-violetă finanțată de suporteri a anunțat astăzi o mutare interesantă. ASU Politehnica încearcă să-și asigure linia porții prin aducerea lui Cosmin Dur-Bozoancă.


Tânărul portar în vârstă de 19 ani a fost împrumutat pentru un an de zile și a activat la echipa secundă a Viitorului.

ASU Poli a profitat de desființarea ”satelitului” lui Gheorghe Hagi, care activa în Liga a III-a. Cosmin Andrei Dur-Bozoancă a fost împrumutat de alb-violeți pe un sezon de la echipa ”Regelui”. Acesta se încadrează la categoria U21 și ar putea fi titular sâmbătă, când ASU Poli primește vizita Mioveniului. Portarul născut la Brașov e considerat printre vârfurile generației sale. El măsoară 1,80 metri și a fost în trecut selecționat la lotul național U17. În sezonul trecut a apărat în UEFA Youth League pentru FC Viitorul, având un meci fără gol primit împotriva formației de tineret a celor de la Sheriff Tiraspol, meci în care românii s-au impus cu 1-0.

Celelalte variante de portari pe care le are la dispoziție Bogdan Andone sunt de asemenea jucători U21: Markos Gakos și Emanuel Fișteag. Tehnicianul se arătase dezamăgit după meciul cu Metaloglobus de faptul că echipa sa încasează ușor goluri. Iar Fișteag i-a luat locul lui Gakos la Clinceni în primul 11.

Venirea portarului format la Academia Gheorghe Hagi nu e ultima mutare a lui ASU Poli. Cu ”Băieții în ghete” s-a pregătit în continuare și sârbo-bosniacul Borislav Topic. Conform Druckeria.ro el va fi legitimat odată cu rezolvarea situației sale de către Serviciul de Imigrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.