ASU Politehnica primește vizita Mioveniului pregătit de Florin Marin. Alb-violeții au ”repatriat”...

ASU Politehnica primește vizita Mioveniului pregătit de Florin Marin. Alb-violeții au ”repatriat” un jucător care plecase vara aceasta

0
DISTRIBUIȚI
Andrei Țugui, foto stânga, începuse pregătirea de vară cu ASU Poli

”Băieții în ghete” au moral bun înaintea jocului cu CS Mioveni de pe teren propriu. Mai mult, ASU Politehnica și-a mărit lotul cu doi jucători în această săptămână. După împrumutul portarului Cosmin Dur-Bozoancă, de la Viitorul, la echipă a revenit tânărul mijlocaș Andrei Țugui, care îi părăsise inițial pe timișoreni pentru a-și căuta un angajament în Italia.

CS Mioveni a fost surpriza negativă a rundei trecute după ce a cedat pe teren propriu, scor 0-4, cu Pandurii Tg. Jiu. ”A fost un rezultat surpriză la Mioveni etapa trecută. Am văzut meciul, dar e un scor mincinos. Pandurii au meritat per total victoria dar la fel de bine puteau câștiga și gazdele, au avut ocazii foarte mari, prin Năstăsie, singur cu portarul, și Florescu. Dacă marcau primii câștigau. O echipă care vine după un asemenea scor vine cu dorință de revanșă. Vor să arate că a fost un accident. Nu va fi un meci simplu pentru noi”, a declarat Bogdan Andone, tehnicianul lui ASU Politehnica.

Dacă elevii lui Florin Marin au rămas cu opt puncte, timișorenii s-au întors în schimb cu zâmbetul pe buze din deplasarea de la Clinceni, în care au revenit de la 0-2 pentru a câștiga cu 3-2. ”Atmosfera a fost bună, încercăm să ne îmbunătățim, relațiile dintre noi, cele de joc.


Încercăm să luăm maximum din fiecare joc, la fel va fi și la cel de sâmbătă. Să avem lecția învățată și să luăm cele trei puncte”, a spus Andone.

Topic ar fi ultimul transfer

Timișorenii au ajuns la un număr de 23 de jucători în lot în această săptămână după aducerea portarului Dur-Bozoancă, dar și o revenire a unui fost jucător. E vorba de Andrei Țugui. Chiar dacă ASU Poli a împrumutat un mijlocaș recent transferat, pe Lazea, care a făcut pasul înapoi la Lugoj, Bogdan Andone a dat de înțeles că s-a lăsat înduplecat pentru a-l primi înapoi pe jucătorul de 21 de ani care a crescut și la AS Roma.

”Țugui a revenit la echipă, se antrenează cu noi. Pentru meciul acesta nu va face parte din lot pentru că a lipsit o perioadă mai lungă. Sper să se reacomodeze, să se integreze cât mai repede. Mai avem nevoie de jucători, în special juniori, a fost și în trecut, sper să intre cât mai repede în grup. A fost dorința lui, au mai fost discuții cu el. Am vrut să fie clar și pentru el că e ultima lui șansă. La insistențele băieților și conducerii am stat de vorbă și sper să înțeleagă că e foarte important pentru el să se reintegreze și să fie titular la această echipă”, a subliniat Bogdan Andone. Mijlocașul timișorean plecase cu gândul de a prinde un contract fie și în ligile inferioare din Italia.

”Aveam nevoie de trei portari pentru că e un campionat lung. Am decis din vară să avem portari-juniori. Am găsit o soluție foarte bună. Un jucător de la Viitorul, a fost șapte ani la Academie, nu degeaba a stat acolo. Sper să ne ajute foarte mult”, a precizat antrenorul despre goalkeeperul Cosmin Dur-Bozoancă. Până la urmă ASU Poli va mai efectua un singur transfer, cel al lui Borislav Topic, jucător sârb de profil defensiv. ”Birocrația de la noi prelungește așteptarea din păcate. Avem nevoie de el pentru că apar și cartonașele și pe acea poziție suntem cei mai vulnerabili. Din păcate nu cred că vom mai aduce alți jucători. Până în iarnă vom rămâne cu acest lot”, a conchis Andone. Alin Ignea e în continuare singurul absent al alb-violeților. E încă în refacere după entorsa suferită în prima etapă.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, tot pe arena ”Știința”, în etapa a VI-a a Ligii a II-a. ”Băieții în ghete” au acumulat până acum nouă puncte și ocupă locul 6 în B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.