Bărbat tăiat cu drujbă într-un bar din Timiş. De la ce a...

Bărbat tăiat cu drujbă într-un bar din Timiş. De la ce a pornit scandalul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost transportat de urgenţă la spitaldupă ce, în urma unei altercaţii, a fost tăiat cu drujba întrun bar din localitatea timişeană Tomnatic. Conflictul a fost iscat între patronul barului şi un client, pe fondul unei neînţelegeri mai vechi.

Iniţial, cel care răspunde de locaţie a fost ameninţat cu o sapă, moment în care a pus mâna pe o drujbă, a pornit-o şi l-a tăiat pe client, în propriul bar.


Incidentul a avut loc vineri, în data de 28 iulie 2017, la faţa locului deplasându-se echipaje de poliţie şi ambulanţă. Din fericire starea bărbatului de 36 de ani este stabilă, însă s-a ales cu răni grave la nivelul braţelor.

„În urma unui conflict între patronul unei societăţi comerciale şi un cetăţean de 36 de ani de pe raza comunei Tomnatic, acesta din urmă l-a ameninţat cu o sapă pe celălalt bărbat. La un moment dat, patronul societăţii comerciale, în vârstă de 46 de ani, l-a tăiat cu o drujbă, în zona mâinilor şi a spatelui, pe celălalt. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, iar patronul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind în acest moment sub control judiciar”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.