”Urșii” se reunesc târziu pentru Liga Națională după o amplă campanie de...

”Urșii” se reunesc târziu pentru Liga Națională după o amplă campanie de achiziții. Ce jucători își mai dorește Bogdan Murărescu la BC Timba

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară. Nou promovata timișoreană a adus nu mai puțin de opt jucători până acum și ar putea ajunge la zece achiziții conform tehnicianului Bogdan Murărescu. ”Urșii” se vor reuni destul de târziu pentru noua ediție a Ligii Naționale. Antrenamentele vor începe de abia pe 1 septembrie.

Liviu Rotariu, Bogdan Popescu, John Florveus, Alon Sonenfeld, Branko Jereminov, Cameron Naylor, Mladen Pavlovic și Tiegbe Bamba sunt numele sosite în această vară la Timba. ”Mă bucur că am reușit să-l aducem pe Florveus, el a fost un jucător interesant și în primul său an, atunci când a debutat în baschetul european, acum după trei-patru ani de experiență și cu evoluții foarte bune e clar că e la alt nivel… Pur și simplu profilul jucătorilor căutați au corespuns cu cei pe care i-am luat. Prin agenți, cum face toată lumea.


A contat foarte mult bugetul nostru, dorința jucătorilor. Am reușit să aducem jucători de calitate raportat la preț și bugetul nostru, jucători buni, urmează să și confirme fiecare. Să ne legăm jocul, timpul e scurt într-adevăr”, a declarat Bogdan Murărescu pentru PRESSALERT.ro.

Antrenorul ”urșilor” e mulțumit de achiziții, dar își mai dorește jucători. ”O să mai facem un transfer cu siguranță, poate chiar două, zilele acestea va semna un român U23 și un străin. O să-l anunțăm când îl găsim. Acum coloana vertebrală a echipei e făcută”, a mai spus Murărescu. În condițiile în care se va aborda noul sezon cu un lot aproape nou galben-negrii urmează să se și despartă de o serie de jucători. Casale va figura printre aceștia, în timp ce cu Dejan Kovacevic și Mirko Kovac se poartă discuții.

Timba se va reuni de abia la sfârșitul lunii și va începe pregătirea pe 1 septembrie. ”E târziu, dar asta este, așa am hotărât. Vom avea o lună de pregătire”, a concluzionat antrenorul ”urșilor”. În 3 septembrie Timba va pleca în cantonament la Vrbas, în Serbia, unde va disputat și câteva amicale, în 6 sau 7.08 e programat un test cu Vojvodina iar în 10 sau 11 se va întâlni gruparea din Subotica. Echipa va fi plecată din țară și în perioada 16-18 august, cu ocazia unui turneu amcial la Debrecen, unde pe lângă gruparea locală vor mai participa două cluburi, dintre care unul este din Ucraina.

BC Timba va întâlni concitadina BC SCM în prima etapă a Ligii Naționale, în jurul datei de 7 octombrie. Sezonul va începe însă cu dubla din Cupa României (30 sep.-4 oct), în turul I ”urșii” vor înfrunta Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.